AYGÜL KONAR

Hizmet verecek olan birimin yeri ve içersinde yapılan bazı düzenlemeler dün basına tanıtıldı. Saat 14.30 sıralarında gerçekleştirilen tanıtıma, Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül, Başkan Yardımcısı Hasan Karagöz ve Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

ÖCAL: HAYALDİ GERÇEK OLDU

Açılış hazırlıkları başlatılan birim hakkında açıklamalarda bulunan Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Hatice Öcal, göreve geldiklerinde yaptıkları ilk toplantıda aldıkları kararlardan birinin de kadının el emeğinin değerlendirilmesi için çalışma başlatılması olduğunu kaydetti. Böyle bir birimi hizmete açmanın kendileri için bir hayal gibi göründüğünü ancak, Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın desteği ile bunun gerçekleştiğini ifade eden Öcal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başkanımıza bizlere vermiş olduğu destekten dolayı arkadaşlarım ve Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri adına teşekkür ederim. Amacımız kadınlarımızın evde yapmış olduğu el emeği ürünleriyle aile bütçesine katkıda bulunabilmek için sergileyip satışa sunmaktır. Üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Bizler tüm Keşan kadınlarının Kent Konseyi Kadın Meclisine üye olup el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirmelerini istiyoruz. Gerekli bilgiyi almak için Kent Konseyine başvurabilirler. İlerleyen zaman içerisinde hazırlıklarımızı tamamlayınca açılış tarihini tüm iletişim araçlarından duyuracağız. Yapmış olduğumuz çalışmalarda yanımızda olan, destek veren Kent Konseyi Başkanımız Necmettin Baygül'e ve Yürütme Kurulu üyelerine de sonsuz teşekkür ediyoruz”

BAYGÜL: TÜM KEŞANLI BAYANLAR ÜRÜNLERİNİ DEĞERLENDİREBİLECEK

Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül' de burada yaptı açıklamada, böyle bir birimin açılması için yardım ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a çok teşekkür ettiklerini ifade ederek, ”Kadın emeğinin değerlendirilmesine yönelik olarak açılacak olan bu birimDE TÜM Keşanlı kadınlarımız el emeği ürünlerini burada değerlendirebilecekler. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Birimin açılışını en kısa süre içersinde yapacağız” diye konuştu.