Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül, dün yeni taşındıkları Ulaşım Hizmetleri Binası’nın 2. katında bulunan bürolarında yaptığı açıklamada Keşan’da yapımları hala devam eden kavşakların tartışmaya açılacağı bir toplantı düzenleneceğini bildirerek, tüm ilgili kurum kuruluşlarla,  Keşan halkını bu toplantıya davet etti.

KAVŞAKLAR MASAYA YATIRILACAK

Keşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Hasan Karagöz’ün de hazır bulunduğu açıklamada konuşan Baygül, başta Sanayi Kavşağı olmak üzere Efes Yolu üzerinde bulunan bazı kavşakların düzenleme çalışmaları konusunda toplumun yeterince bilgilendirilmediğini belirterek, bu nedenle farklı söylentilerin ortadan kalkarak bilgi kirliliğinin önüne geçmek için kavşakların masaya yatırılacağını söyledi.

TOPLANTI 15 MAYIS’TA KEŞAN TSO TOPLANTI SALONUNDA YAPILACAK

Enez ve Destek Kıtaları kavşaklarında, doğru müdahaleler yapıldığını ve buralardaki sorunların kökten çözüldüğünü vurgulayan Baygül, “Keşan hepimizin. Sorunun tamamen ortadan kalkması için diğer kavşakların da nasıl düzenlenmesi gerektiğinin Keşan kamuoyu bünyesinde tartışılması gerektiği düşüncesindeyiz. Bu nedenle Keşan Kent Konseyi olarak Efes Yolu’ndaki trafik akışının kökten çözümü ve diğer kavşakların nasıl düzenlenmesi gerektiğinin tartışılması, ortak aklın ve iradenin oluşturulması için yapılması gereken çalışmaların planlanması ve örgütlenmesi amacıyla, 15 Mayıs 2015 tarihinde Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda ve saat 14.00’te geniş kalımlı bir toplantı düzenlemiş bulunmaktayız.” dedi.

KEŞAN’IN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ

Baygül, Keşan Kent Konseyi genel kurulunu oluşturan ve delege sıfatı taşıyan tüm kurum ve kuruluş temsilcileri ile duyarlı kişilerin toplantıya katılmalarını talep ederek, şunu söyledi:  “Toplantı, Keşan’ın geleceği ve daha yaşanılabilir bir çevrenin yaratılması açısından anlam ve önem arz etmektedir