Keşan Kent Konseyi Başkanı Necmettin Baygül, Konsey’in Engelliler, Gençlik, Kadın, Çocuk ve Mahalle Meclisierinin genel kurul toplantılarının yapılacağını belirtti. Baygül’ün konuyla ilgili açıklaması şöyle: “Keşan Kent Konseyi kurumsal örgütlülüğünü tamamlama anlamında oluşturması gereken meclislerin genel kurullarını gerçekleştirme sürecine girmiştir. İlk olarak 8 Kasım2015 Pazar günü Engelliler Meclisi genel kurulu yapılacaktır. Daha sonra Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi ve Mahalle meclislerinin genel kurulları gerçekleştirilecek.

Meclislere üye kayıtları devam etmektedir. Kent Konseyini oluşturan kurumlarda kayıtlı üyelerin Kent Konseyi Meclislerine üye olmalarının sağlanması için tüm Kent konseyi bileşeni kurum temsilcilerine cep mesaj ve konunun içeriğini anlatan e mailler gönderilmiştir. E mail adresi olmayanlara yazılar posta yoluyla gönderildi. Ayrıca mahalle meclislerinin daha kitlesel örgütlülüğünü sağlamak amacıyla Kasım ayı içerisinde mahalle gezileri gerçekleştirilecektir.

Keşanlılar olarak kentimizle ilgili her konu ve sorunda söz ve karar süreçlerinde olabilmemizin yolu Kent Konseyi meclislerine üye olmaktan ve görev almaktan geçmektedir.

Bu anlamda tüm halkımızı duyarlı olmaya ve Kent Konseyi meclislerine üye olmaya çağırıyoruz.”