Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale konu ile ilgili yaptığı açıklamada, gelen yoğun talep üzerine gerçekleştirecekleri Emlak Komisyonculuğu Kursu kayıtlarının 31 Mayıs Salı gününe kadar alınmaya devam edeceğini ifade ederek şunları kaydetti:

“İşsizliğin en önemli alt yapısının mesleksizlik olduğu bilinciyle Keşan TSO olarak hizmet bölgemizde mesleki kursları açmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, gelen yoğun talepleri de dikkate alarak sertifikalı Emlak Komisyonculuğu kursumuzun başvurularını almaya başladık. Kursumuza kayıt yaptırmak isteyenlerin nüfus cüzdan fotokopileri ile birlikte odamıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.”

Sertifikalı Emlak Komisyonculuğu kursunun başlama tarihinin ise başvuruların tamamlanmasının ardından açıklanacağını dile getiren Havale, kursun hafta içi akşam saatlerinde gerçekleştirileceğini ve kursun tamamlanmasının ardından ise kursu başarı ile bitirenlere sertifika verileceğini bildirdi.

Seda Havale son olarak, kurs ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Keşan TSO’nun 7141137 numaralı telefonundan iletişime geçebileceklerini söyledi.