“Artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor”

Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) eski Başkanı Ayhan Erikli, Keşan TSO’nun yapılacak olan seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Erikli, gençlerin bu tür odalarda ve idari bölgelerde değerlendirilmesinin altını çizdi.

Keşan TSO Eski Başkanı Ayhan Erikli yeni seçimde aday olmayacağını açıklayan Keşan TSO Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun kararını değerlendirerek şunları kaydetti: “Başkanlıkla ilgili bundan sonraki görevleri kardeşlerimize devrettik. Biz iyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Bence Mustafa Bey de iyi düşünmüş. Bundan sonra gençlerin bu tür aktivitelerde bulunup Keşan’a yön vermelerinin faydalı olacağına inanıyorum. Artık Keşan’da iyi bir genç nesil potansiyeli var.”

BURADAKİ GENÇLERE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Konuşmasında genel olarak gençlerin sadece Ticaret ve Sanayi Odası anlamında değil her alanda değerlendirilmesi gerekliliğini söyleyen Ayhan Erikli, “Keşan Ticaret Odasında, diğer odalarda Keşanlı gençlerin görev alacağına ve iyi yerlerde iyi işler yapacağına inanan bir kişiyim. Alttan iyi bir nesil geliyor. Değişim olmalı. Keşan’ın okumuş gençleri Keşan dışına çıkıyor. Burada kalan gençlere sahip çıkmalıyız. Keşan için en gerçekçi ve en iyi kararın bu olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

GENÇLERE BIRAKILMASINDA FAYDA VAR

Sözlerini yeni yapılacak Keşan TSO seçimlerinde aday olacak kişilere başarılar dileyerek sonlandıran Erikli şunları kaydetti: “Artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. O koltukların belli bir süreden sonra gençlere bırakılmasında fayda vardır. Çünkü Keşanlı gençlerin bu konuda daha dinamik ve heyecanlı olarak çalışacaklarına inanıyorum. Aday olacak tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime başarılar diliyorum.”