Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Genç Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği kahvaltılı faaliyet değerlendirme ve yeni dönem etkinlik belirleme toplantısı, dün yapıldı.

Saat 09.30’da Değirmentepe Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Üyesi Murat Arıkan, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf ve çok sayıda komite üyesi katıldı.

Keşan TSO Genç Girişimciler Komitesi’nin düzenlediği toplantıda konuşan Helvacıoğlu, bölgede genç girişimciler komitesinin önemine değinerek, “Ben kazandım dönemi bitti, biz kazandık dönemi başladı” dedi.

YENİ DÖNEMDE GENÇ GİRİŞİMCİLERE DAHA FAZLA İŞ DÜŞECEK

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mustafa Helvacıoğlu, bölgenin gelişiminde genç girişimcilere büyük roller düştüğünü belirterek şunları kaydetti: “Yeni dönemde Genç Girişimciler Komitemiz Odamıza paralel olarak daha da dinamik bir yapıya ulaşacak. Geleceğin tasarımında, bölgenin tarım, ticaret, turizm ve sanayi yapısının gelişmesinde genç beyinlere ihtiyaç var. Önümüzdeki süreçte genç girişimcilerimize daha fazla iş düşecek.”

KEŞAN’IN FARKI ORTAK AKIL

Konuşmasının devamında birlik olmanın önemine de değinen Helvacıoğlu, şöyle devam etti: “Her şey öyle hızlı gelişiyor ki bu değişimi yakından takip ederek, ülkemizde ve bölgemizde hayata geçirecek olan sizlersiniz. Dünyadaki gelişmeleri eşinize, çocuklarınıza, ailenize ve çevrenize yansıtmalısınız. Artık akıl teri dönemine girdik, bunu her platformda tekrarlıyoruz. Bölgenin gelişimi için sizlerin dinamik yapısı ve enerjisine ihtiyaç var. Ben kazandım dönemi bitti, biz kazandık dönemi başladı. Keşan’ın farkı ortak akıl, bunun altyapısı da bölgemizde mevcut.”

 Keşan TSO Genç Girişimciler Komitesi’nin 2014 yılı faaliyet planlaması ve etkinlik değerlendirmesinin ardından toplantı sona erdi.