Keşan TSO Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Tanyolaç konu ile ilgili yaptığı açıklamada, her yıl 8 Mart’ta geleneksel hale getirdikleri Dünya Kadınlar Günü organizasyonlarını bu yıl da Dayanışma Yemeği ile sürdüreceklerini ifade ederek şunları kaydetti:

 “8 Mart Dünya Kadınlar Günü insan hakları temelinde siyasi, ticari bilincin geliştirilmesi ile sosyal ve ekonomik başarıların kutlanmasına ayrılmış bir gün. Kadın Girişimciler Komitesi olarak her yıl 8 Mart tarihinde bu önemli güne dikkat çekmek amacıyla farklı organizasyonlar düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Bu yıl da, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve “Kadın” olgusuna dikkat çekmek amacıyla, bölgedeki tüm Kadın Girişimcilerimizin de davetli olduğu bir Dayanışma Gecesi düzenliyoruz.”

8 Mart Cuma Günü saat 19:30’da Şapçı Ağadayı Tesislerinde düzenlenecek olan Dayanışma Yemeği’nde özel hediye çekilişlerinin de yapılacağına dikkat çeken Tanyolaç, açıklamasına şöyle devam etti:

 “8 Mart’a özel biribirinden değerli 8 hediye…” 

 “Dayanışma Gecemizde katılımcı bayanlar arasında yapacağımız çekilişle o güne özel hediyelerimiz olacak. Gecede meşhur ses sanatçısı Oya Pınar eşsiz sesi ile gecemize renk katacak. Bölgedeki kadınların birlik ve beraberliğinin pekişeceği bu geceye bayanlarımız eşleriyle beraber katılabilirler. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hep birlikte olmak amacıyla herkesi gecemize katılmaya davet ediyoruz.”

Tanyolaç son olarak bilet temini, kayıt ve ayrıntılı bilgi için, Keşan TSO Hukuk Danışmanı ve Kadın Girişimciler Komite sorumlusu Av. Aylin Arıkan ile 444 KTSO numaralı telefondan irtibat kurulabileceğini belirtti.