Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdikleri birçok başarılı çalışmaya bir yenisini daha ekledi.

Keşan TSO Kadın Girişimcileri, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın da katkılarıyla, dün İpsala’daki 4 ilkokulu ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye ve bere yardımında bulundu.

Kadın Girişimciler Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri Berrin Tanyolaç, Derya Aktan, Necla Dev, Emine Günay ve Hüma Çırpan’ın katıldığı okul ziyaretleri kapsamında, öncelikle organizasyona büyük destekleri olan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Koru’nun eşi Seniye Koru ile bir araya gelen kadın girişimciler, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Keşan TSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu’na yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, “Çalışmalarınızı ve başarılarınızı takip ediyorum. Bu konuda sizleri takdir ediyorum” dedi. 

Heyet daha sonra İpsala Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Seniye Koru eşliğinde, İpsala Atatürk İlkokulu, İpsala Kurtuluş İlkokulu, İpsala Serhat İlkokulu ve İpsala Şehit Polis İbrahim Sever İlkokulu’nu ziyaret ederek kırtasiye malzemeleri ve berelerden oluşan hediyeleri okul öğretmenlerine teslim etti.

Okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından ilgi ile karşılanan Keşan TSO Kadın Girişimcileri gittikleri bütün okullarda Kadın Girişimciler Komitesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetler ile ilgili bilgi verdi.