Keşan TSO 'nun (Ticaret ve Sanayi Odası) dün 3 yönetim kurulu üyesinin istifası nedeniyle dün gerçekleştirdiği olağanüstü Meclis Toplantısı’ndan sonra yapılan açıklamada birlik beraberlik mesajı verildi.

ALİOĞLU: HER AİLEDE TARTIŞMALAR,  SORUNLAR OLUR

Keşan TSO Meclis Toplantısında saat 11.00 sıralarında başlayan ve 1,5 saat kadar süren toplantının ardından konuşan Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, olağanüstü bir toplantı gerçekleştirerek önceki gün istifa eden 3 arkadaşlarıyla ilgili gelişen durumu görüştüklerini belirterek, “Her ailede tartışmalar, sorunlar olur ve çözülür. Bazen çözülemeyince de böyle istifalar olur. Ben o kadar çok büyük sorunlar olduğunu da düşünmüyorum ama çok değerli arkadaşlarımız öyle takdir etmişler, öyle karar vermişler, uygun görmüşler ve istifa etmişler.  Bu istifa eden arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımız gelecektir. Bu meclisin içine de komitelerden arkadaşlar dâhil edilecektir. Keşan Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalarına devam ediyor. Keşan TSO’nun her üyesi biri birinden değerlidir.  Bu Oda çatısı altında bulunan herkesin, çalışanlarımızın, tüm personelimizin değeri bana göre paha biçilmezdir. Seçilmiş arkadaşlarımızın hepsi gönül rızası ve gönüllülük esasıyla hizmet etmektedirler.  Bunlar olağan şeylerdir ve saygıyla karşılıyorum. İstifa eden arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Yüksel Alioğlu’nun konuşmasının ardından basına yazılı bir açıklama dağıtıldı.  Keşan TSO’nun, Meclisi, Yönetimi, tüm çalışma organları ile huzur, güven ve saygı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünün ifade edildiği açıklama şöyle:

BİRLİK VE BERABERLİK İLKE EDİNMİŞTİR

“Odamız çalışma organları, hem kendi kurumunda hem de bölgesinde, üyeleri ve diğer kurum ve kuruluşlarla olan istişarelerinde birlik ve beraberliği ilke edinmiştir. Başkanlarımız dâhil, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, gönüllülük esasına göre çalışmaktadırlar. Göreve geldiğimizden bu yana gerçekleştirdiğimiz 109 Yönetim Kurulu Toplantısı ve 25 Meclis Toplantısında oybirliği ve oy çokluğuyla kararlar alınmıştır. Meclisimizin ve Yönetim Kurulumuzun birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarında, başta üyelerimiz, odamız ve personelimizin haklarını korumak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öncelikli görevlerimiz arasında olacaktır.”