Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Öğrenci Komitesi sertifika töreni dün, Keşan TSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Sevtap Engin, Meclis üyeleri Yusuf Cemil Çakıcı ve Çağatay Gülerce, Öğrenci Komitesi Başkanı Havva Şahin ile öğrenci komitesi üyeleri katıldı.

Törende yaptığı konuşmada üniversite - ticaret işbirliğinin bölgeye sağladığı katkılara dikkat çeken Mustafa Helvacıoğlu, "Odamız bünyesinde oluşturduğumuz öğrenci komitemizin Türkiye'ye örnek olacağına inandık. Türkiye'nin hiç bir yerinde ticaret ile üniversite işbirliğinin altyapısını oluşturan böyle bir komite yok. Bu ilk adımdı, öğrenci komitemiz yeni dönemde çalışmalarını arttırarak devam ettirecek" dedi.

Helvacıoğlu'nun ardından konuşan Keşan TSO Meclis Başkan Yardımcısı ve Öğrenci Komitesi Sorumlusu Sevtap Engin, gençlerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi: “Bizlerin geç tanıştığı girişimcilik kavramı ile bu genç arkadaşlarımızın tam zamanında tanıştıklarını düşünüyorum. Bölgemizde, odamız tarafından kurulan üniversite öğrenci komitemiz ile bölge gençlerimiz diğer bölgelere göre daha avantajlı durumda. Bu genç arkadaşlarımız inanılmaz iyi fikirlere sahipler. 21. yüzyıl girişimci ve iyi fikir sahiplerinin yüzyılı olacak. Gençler, gelecek için inanılmaz iyi şeyler hissettiriyorlar. Odamız bölgede çok önemli bir misyonu başlattı. Yeni dönemde öğrenci komitemiz çok daha kapsamlı işlere imza atacaktır.”

Öğrenci Komitesi Başkanı Havva Şahin ise yaptığı konuşmada, "Böyle bir projede yer almaktan gurur duydum. Bu proje Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan bir projedir. Bu dönem başarılı işler yaptık, gelecek dönem çok daha iyi şeyler yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından komite üyelerine başarı sertifikası verildi.