Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO)yönetici ve yetkilileri,  dünya değirmencilik sektörü başta olmak üzere, hububat ve bakliyat sektörünün en önemli uluslararası buluşma platformu İDMA Fuarı'nda stant açan oda üyelerini ziyaret etti.

4-7 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen  Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İDMA’da stant açarak ürünlerini uluslararası platformda tanıtan Keşan TSO üyesi Yaşar Makina Sanayi Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Yusuf Polatcan ile Multigrain Group (Çeltik ve Pirinç Sanayi) Yetkilisi Turgay Yetiş'i fuarda ziyaret eden Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koru ve oda üyeleri Uygar Group Yetkilisi İsmail Boz, Aktif Tarım Yetkilisi Ahmet Kösel ile Eren Oto Lastik Ticaret Yetkilisi Ahmet Eren fuar ile ilgili bilgi aldılar.

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  dünya değirmen makineleri sektörünün en büyük markalarının, son yeniliklerini bu fuarda sergilediğini dile getiren Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koru şunları söyledi;

FUARDA STANT AÇAN ÜYELERİMİZ BÖLGEMİZE PAZAR OLUŞTURUYORLAR

"Başta dünya değirmencilik sektörü olmak üzere, hububat ve bakliyat sektörünün tüm temsilcileri, 2 yılda bir İstanbul’da düzenlenen sektörün en önemli uluslararası buluşma platformu İDMA'da bir araya geliyor. Oda üyelerimizin de böyle bir platformda teknoloji ve ürünlerini tanıtarak bölgemize pazar oluşturması gurur verici. Dünyanın 120 ülkesinden gelen binlerce profesyonel sektör temsilcisini, hububat ve bakliyat teknolojileri alanında dünyanın en büyük markalarıyla buluştuğu bu günlerde bizler de oda olarak üyelerimizin yanında olmak ve onlara destek vermek istedik."

Koru açıklamasının devamında, fuarların yenilikleri görme ve iş hacminin genişletilmesi açısından oldukça önemli olduğunu dile getirerek, "Keşan TSO olarak üyelerimizin fuarlarda yer almasını önemsiyoruz" dedi.

STANT AÇAN FİRMALARIMIZ YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN BİRÇOK FİRMADAN TALEP ALDILAR

21 bin metrekarelik 3 salonda kurulan İDMA 2013 Fuarı'nda katılımcısından ziyaretçisine kadar tüm sektör temsilcilerine özel fırsatlar sunulduğunu dile getiren Turgay Yetiş; fuar alanında stant açarak, geliştirdikleri teknoloji ve ürünlerdeki son yenilikleri sergilediklerini ve gelen ziyaretçi yoğunluğundan oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

FUAR AMACINA ULAŞTI

İDMA'nın katılımcı yoğunluğu ile amacına ulaşan bir fuar olduğunu ifade eden Yusuf Polatcan ise; yurtiçi ve yurtdışından birçok firma ile görüşmelerin ve taleplerin olduğunu söyleyerek Keşan TSO yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.