Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) ile Keşan Ticaret Borsası (Keşan TB) yöneticileri, bölgede yarattığı katma değer ve girişimcilik adına başarılı çalışmalar nedeniyle, KTSO ve KTB üyesi Yörükoğulları Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ye kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Keşan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yörük ile oda ve borsa meclis ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, konukları Yörükoğulları Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yörük (Keşan TSO Meclis Üyesi), Başkan Vekili Ahmet Yörük ve Yönetim Kurulu Üyesi Evrim Yörük karşıladı.

Yörükoğulları A.Ş.’nin Enez yolu üzerindeki üretim tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yörük ailesinin, bölgenin gelişimi adına yarattıkları değerlerin önemine dikkat çekerek şunları kaydetti: “İçtenlikle söylemek istiyorum ki; Yörük ailesinin eğitimden sağlığa, ticaretten vergi bilincine, girişimcilikten ihracata kadar oluşturduğu değerler bölge için oldukça önemli. Onları takdirle izliyor ve bu başarılarının devam etmesini diliyoruz. Bu gün, oda ve borsa yöneticilerimiz ile birlikte, bölgenin gelişimine büyük katkılar veren Yörük ailesine tebrik ziyareti gerçekleştiriyoruz. Sayın Ahmet Yörük’ün başarı azmi ve gençlere duyduğu güven ile evlatları da başarılı genç girişimciler olarak bölgenin yükselmesine katkıda bulunuyorlar. Evren kardeşimiz de bu bilinç ile odamızın yeni dönem meclisinde görev yapmaktadır. Yörükoğulları Gıda A.Ş.’nin Edirne genelinde 2012 yılının en başarılı ihracatçıları arasında seçilmesi, vergi sıralamasında üst sıralarda bölgesini temsil etmesi,  eğitim ve sağlık alanında bölgeye yaptıkları hayırseverlikleri bizleri ayrıca gururlandırıyor.”

Ahmet Yörük ise yaptığı konuşmada, bölgenin iki önemli kurum yetkililerinin biraraya gelerek beraberlik içerisinde kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını, bu birlikteliklerin bölgeye çok daha iyi şeyler getireceğini söyledi.

Ziyaret, sektör ve bölgenin gelişimi ile ilgili karşılıklı görüşlerin dile getirilmesi ile sona erdi.