AYŞİN SEÇİL GEZER

1 Nisan’da yapılan genel kurul sonucu 31 Meclis Üyesi ve organ seçimleri sonucunda yönetim ve meclis yapısı şekillendi.

İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılan Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı belirlendi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İsmail Şapçı seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Murat Yaşar Arıkan, Ahmet Kadir Mutaf, Yusuf Cemil Çakıcı, Mustafa İşçimen, Sevtap Engin, Cüneyt Yüksekdağ, Uğurcan Urgan ve Selçuk Ataklı getirildi.

Keşan TSO’da görev alan Yönetim Kurulu Başkanı ve 8 kişiden oluşan Yönetim Kurulu üyeleri ile 4 yıl boyunca temsil edilecek.

KEŞAN TSO ANKARA’DA 3 DELEGE İLE TEMSİL EDİLECEK

Keşan TSO’nun TOBB Delegeleri; Yönetim Kurulu Başkanı seçilen İsmail Şapçı, Mustafa Helvacıoğlu ile Ekrem Şanlı oldu.

11 NİSAN’DA YAPILMASI PLANLANAN MECLİS BAŞKANLIĞI BAŞKAN ADAYI ORKUN ÖZKAYA

11 Nisan günü yapılacak olan ilk meclis toplantısında meclis ve yönetim organları belirlenecek.

Meclis Başkanlığı’na Orkun Özkaya aday.

Meclis Başkan Yardımcılığı’na Cahit Mercan ve Ahmet Güven Güner, Meclis Katip üyeliğine de Hüseyin Cinoğlu talip.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

Seçimlerin ardından konuşan Şapçı, şunları söyledi: “1 Nisan’da yapılan seçimlerimiz tamamlandı. Artık her bir üyemiz ve bölgemiz için büyük sorumluluk ve birliktelik ile çalışma zamanı. Keşan TSO'nun yeni dönemi; hizmetiyle, yenilikçiliğiyle, girişimciliğiyle istikrara imza atacak. Yeni seçilen yönetim kadrolarımız hizmet sevdası ile üyelerimizin verdiği sorumluluğun farkında olarak çalışacaklar. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya özen göstereceğiz. Odamızın genç bir yapıya geçmesindeki katkılarından ötürü Mustafa Helvacıoğlu’na şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.” 

SEÇİMLERİN KAZANAN BÖLGEMİZ OLDU

İsmail Şapçı’nın ardından konuşan Helvacıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Zaferimizi ve Keşan TSO’nun yeni dönemini iki genç başkanımızla taçlandırıyoruz. Odamıza ve Bölgemize yakışanı yapıyoruz. 3 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığım odamızda bu dönem görevimi meclis ağabeyi olarak devam ettireceğim. Zor karar, biliyorum. Seçim sonrasında da üyelerimizin verdiği mesajı doğru okursak, bu kararı duygularımla değil mantığımla verdim. Odamızın huzuru, bölgemizin birlik ve beraberliği, geleceğin birlikte hazırlanması için iki genç başkanımın ellerini kaldırmak bize yakışır. Ben koltuk sevdalısı olmadığımı göstermek istedim. Grup arkadaşlarımız yönetim kurulu başkanlığımı istemelerine rağmen, ben bu tablodan sonra meclis ağabeyliği yapmayı tercih ettim. Yine hep beraberiz, eskisinden daha da fazla çalışacağız. Bilakis daha da güçlendik. Seçim öncesi verilen tüm sözler için çalışılacak. Seçimlerin kazananı bölgemiz oldu. Dinamik ve genç başkanlarımızın enerjisi hizmete dönüşecek. İstikrar birlikte korunacak, gelecek birlikte hazırlanacak. Bu vesileyle, yeni başkanlarımı ve yeni dönem çalışma arkadaşlarımı kutlarım. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmet ve çalışmalarımdan dolayı huzurlu ve gururluyum. Bayrağı ve Odanın geleceğini genç ve dinamik bir yapıya bırakıyorum. 5 yıldızlı hizmetimiz bu süreçte de devam edecek. 3 dönemdir yaptığım yönetim kurulu başkanlığım boyunca iyi ve kötü günlerimiz geçti. Önceliğim hep hizmetti. Ailem, işim, tüm üyelerimiz, çalışma arkadaşlarım ve çalışanlarımız başta olmak üzere herkese hakkımı helal ediyorum.”