Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) hızlı hizmet ve kalite anlayışı kapsamında Keşan TSO Üyelerine yönelik olarak tam donanımlı bir üye çalışma ofisi oluşturdu.

Keşan TSO Yönetim Kurulu Mustafa Helvacıoğlu oluşturulan yeni birim ile ilgili, akredite oda statüsündeki Keşan TSO’nun üyelerine her zaman maksimum hizmet sağlamayı amaçladığını ve bu kapsamda oluşturdukları üye çalışma ofisinin, gerek iş görüşmeleri gerekse üye ihtiyaçlarının anında karşılanması konularında destek olacağını söyledi.

Üye ihtiyaçlarını anlamak ve bunlara yönelik çözümler üretmenin öncelikli hedefleri arasında olduğunu ifade eden Helvacıoğlu, oluşturulan üye çalışma ofisi ile üyelerin iş görüşmelerini rahatça yapabileceklerini belirtti.

Uygulamanın diğer oda ve borsalar için de örnek bir model olduğuna dikkat çeken Mustafa Helvacıoğlu, bu yeni uygulama ile üyelerin işlemlerini rahat ve hızlı biçimde yaptırabileceğini, tüm standart ofis donanımına sahip olan çalışma odasında iş görüşmeleri yapabileceğini, kendileri ve iş görüşmesinde bulundukları misafirlerine ikramda bulunabileceklerini ve dilekçe temini, ilgili birimlerden anında bilgi alma ve sınırsız internet kullanımı gibi birçok olanağa sahip olacaklarını ifade etti.

OFİS ORTAMI OLUŞTURDUK

Helvacıoğlu konu ile ilgili şunları kaydetti; “Keşan, İpsala, Enez, belde ve köylerden gelen üyelerimiz ile merkezi Türkiye’nin başka yerlerinde olan üyelerimizin, gerek kuruluş aşamasında gerekse kurulduktan sonra odamızda kendi işleri ile ilgili çalışmalarını sağlayacak bir ofis ortamı oluşturduk. Bilgisayar, telefon, internet ve ikram alabilecekleri bir ofis ortamı oluşturduk.” 

Üyelerin kendi iş yerlerinin dışında ikinci bir çalışma ofisi olabileceğini aktaran Helvacıoğlu, “Bu nokta da iş görüşmeleri yapabilir, iş toplantıları gerçekleştirebilir hale gelen ofisimiz istenilen saatte üyelerimizin hizmetinde olacak. Bilgisayar, telefon, internet ve ikram alabilecekleri bir ofis ortamı oluşturduk.”  şeklinde konuştu.

İŞYERİNE BİRÇOK OLANAK KATACAKTIR

Tasarlanan üye çalışma ofisinin fayda sağlayacağını belirten Helvacıoğlu, “Keşan TSO sadece belge hizmeti veren oda statüsünden çıkarak üyelerinin işlerini geliştirmek ve katkıda bulunmak için birçok oluşum gerçekleştirmiştir. Tasarlanan üye çalışma ofisi adı altındaki bu birim de üyelerimize oldukça fayda sağlayacaktır inancındayız. Enez’den ve İpsala’dan Keşan’a gelen bir üyemizin burada bir ofisi olduğu izlenimi o işyerine birçok olanak katacaktır.” dedi.

İŞLETMEMİZE HIZ KAZANDIRACAKTIR

Böyle bir hizmetin hayata geçirilmesinin işletmeye hız kazandıracağını aktaran Helvacıoğlu, şunları kaydetti: “Birçok üyemizin şubesi burada olmasına rağmen merkez yönetimi Türkiye’nin diğer noktalarında olabiliyor. Bu iş yerlerimizin kuruluş aşamasında iş görüşmeleri gibi ve Keşan’daki işlerini yürütme noktasında ihtiyaçlarını karşılama adına böyle bir hizmetin hayata geçirilmesi işletmemize hız kazandıracaktır. Odamız bu güne kadar bu hizmeti geniş kapsamlı olarak zaten uyguluyordu. Oda üyelerimiz ve firmalarımız şirket toplantılarını, görüşmelerini, eğitim ve seminerlerini odamız toplantı salonlarını kullanarak gerçekleştiriyordu. Şimdi biz hizmeti bir adım daha ileriye götürerek özel ofis birimini kurmakla üyelerimize odamızda çalışma imkânını daha da arttırmış olduk.”

ÖRNEK OLACAK BİR ÇALIŞMA

Bu tür uygulamaların Keşan TSO’da daha önceden de var olduğunu belirten Helvacıoğlu, “Benzer hizmetlerin bu güne kadar odamızca verilmesine rağmen ofis birimi adı altında olmadığı için eksiklikler yaşıyorduk. Kurulacak ofis birimi bu eksiklikleri gidermenin yanı sıra üyemizin de kendisini iş yerinde gibi özel hissetmesini sağlayacak. Oda çalışanlarımız ile birlikte, üyemizin ofiste olduğu sürece kendi personeliymiş gibi hizmet almalarını sağlayacağız. Bu birimin, hem Türkiye’ye hem de Trakya Oda Borsa camiamıza örnek olacak bir çalışma olduğunu düşünüyoruz.” dedi.