Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO)'nın yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantısı 20 Mayıs Pazartesi akşamı gerçekleştirildi.

Saat 20:30'da Keşan TSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri tam katılım sağladı.

Oda personelinin de katıldığı yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantısında 36 gündem maddesi karara bağlanırken yönetim kurulu içerisindeki görev dağılımları da bu toplantıda belirlenmiş oldu.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Selahaddin Uyulgan ve Ahmet Koru seçilirken 9 kişilik yönetim kurulunun sayman üyeliğine de Akif Topçu getirildi.

Komitelere temsilcilik edecek olan yönetim kurulu üyelerinin de belirlendiği toplantıda yeni dönemde yapılacak ve yapılması planlanan proje ve faaliyetler ile ilgili görüşler dile getirilirken yeni yönetim kurulu üyeleri departmanlar ile ilgili bilgilendirildi.

Toplantıda öne çıkan diğer bir konu da 30 Mayıs Perşembe günü yapılması düşünülen ve her yeni dönemde geleneksel hale gelen meclis devir teslim töreni konusu oldu.

Oda yöneticileri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, ay sonunda Keşan TSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek devir teslim töreninde, önceki dönemde başarıyla meclis üyeliği yapanlara, düzenlenecek törenle başarı plaketi verileceğini söylediler.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu şunları kaydetti:

"Bu akşam yeni dönemin ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Geçen dönemde 7 kişi olan yönetim kurulumuz yeni dönemde 9 kişi ile temsil edilecek. Her Salı günü bir araya gelecek olan yönetim kurulumuz yeni dönemde de çalışmalarına hızla devam edecek. 36 gündem maddesi ile gerçekleştirilen ilk toplantımız ile gündemi paylaşarak yeni dönem hazırlıklarına başladık. Başarılı bir çalışma hayatı bizleri bekliyor. Bölgemize, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Bu dönem altını çizeceğimiz en önemli projemiz akredite olarak kurumsal bir yapıya bürünmek olacaktır. Altyapımız, dinamik personelimiz, yeni hizmet binamız, enerji, bilgi ve tecrübe dolu meclisimiz ile altyapımızı tamamladığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra Keşan TSO, daha da kurumsal yapısıyla öne çıkarak hizmetlerini arttırarak çalışmalarına devam edecektir."