Keşan TSO (Keşan Ticaret ve Sanayi Odası) Yöneticileri, son günlerde ülkemizde meydana gelen ve millete büyük bir acı yaşatan terör olayları sebebiyle Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline taziye ziyareti gerçekleştirerek, “Asker ve polisimizin yanındayız” mesajı verdiler.

Ziyarette, önce İstanbul ve geçtiğimiz Cumartesi günü Kayseri'de gerçekleştirilen hain saldırılar sebebiyle, polis ve askerlerimiz ile hayatını kaybeden vatandaşların acısını iş dünyası olarak derinden hissettiklerini belirten Keşan TSO Yöneticileri, milletin canına kurşun sıkanların asla emellerine ulaşamayacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretin ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, geçmişten beri Türkiye'yi bölmek, parçalamak ve Türk Milletine diz çöktürmek için uğraşan odakların eli kanlı terör örgütleriyle giriştikleri bu ittifakın birlik ve beraberliği hedef aldığını dile getirerek, önceliğin;  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşaması için birlik ve beraberlik içerisinde gerekli çabayı sarf etmek olduğunu ifade etti.

BİR VE BERABER OLMA GÜNÜNDEYİZ

Konuşmasında, terör örgütlerinin iç ve dış uzantıları ve bunların hamili dış güçlerin Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye ve parçalamaya asla gücünün yetmeyeceğinin altını çizen Mustafa Helvacıoğlu, bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Helvacıoğlu: “Türk Milletinin mayası esaret değil cesarettir. Hiçbir terör örgütü Türk Milletini korkuyla sindiremez. Acıda, üzüntüde ve kederde millet olarak görülmemiş bir maneviyat birikimine sahibiz. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanları olduğu gerçeği hiç değişmeyecektir. Birlikte yaşama isteğimize ve huzurumuza engel olmak isteyenlere karşı millet olarak her zamankinden daha da dik durmak zorundayız.Camia olarak tam dayanışma içinde olmalıyız. Bir ve beraber olma günündeyiz. Dünya görüşü, fikri, zikri ne olursa olsun birlikte hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

BU ELİM SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ülkemizin, birliğini ve huzurunu hedef alan bu odaklara ve onların maşası olan terör örgütlerinin geleceğimize olan inancımızı sarsmasına asla izin vermeyeceğiz. Artık toplum olarak tüm farklılıklarımızı ve ideolojilerimizi bırakıp, terörün yaratmak istediği şiddet iklimine karşı bir ortak duruş sergilemeliyiz. İş camiası olarak ülkemizin istikrarına ve geleceğine duyduğumuz güveni bir kez daha vurgulayarak, bu elim saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”

Açıklamanın sonunda, iş dünyası adına milletin acısını bir kez daha derinden paylaştıklarını ifade eden Alioğlu ve Helvacıoğlu, şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar dileklerinde bulundular.