HABER MERKEZİ

Dün gerçekleştirilen ziyaretlere, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Sevtap Engin, Meclis Üyesi Yalçın Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Mutaf ve İsmail Şapçı, Genç Girişimciler Komite Üyeleri Sinan Engin, Uğurcan Urgan ve Ahmet Güven Güner, Kadın Girişimciler Komite Üyeleri Emine Günay ve Suzan Uluçay ile Keşan TSO Akreditasyon Sorumlusu Seda Havale katıldı.

Sırasıyla; Keşan TSO Üyeleri Ege Güzellik Merkezi (Sibel Meriç), Süzgünler Beyaz Eşya (Kadir Süzgün), Süzgünler Mobilya (Aytekin Süzgün), Keşan Mobilya (Güray Koşan), Hancı Market (Hüseyin Yavuz Yılmaz), Kaya Elektronik (Cem Kaya), Merkez Et (Nail Sazlı), Özkan Kırtasiye (Mustafa Özkan), Deniz Pastanesi (Fevziye ve Özdemir Deniz), Evren Kırtasiye (Necla ve Hüseyin Toprak), Dinçer İplik (Ayhan Dinçer) ziyaret edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan TSO Yönetimi olarak olağan üye ziyaretlerine devam ettiklerini ve bu kapsamda üyelerin sorun ve taleplerini dinlediklerini dile getirerek şunları kaydetti; 

“Üyelerimiz ile sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Tüm çalışma organlarımız ile rutin olarak üyelerimize yakın olup daha da iyi hizmet verebilmek adına sorun, öneri, görüş ve taleplerini alıyoruz. Üyelerimizin yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Yenilikçi bir görüş ve girişimci ruhumuz ile üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle bölgeyi daha da değerlendirdiğimize inanıyoruz. Trakya’nın en girişimci, dinamik ve yenilikçi esnafının da bölgemizde olduğunu belirtmek isteriz. Bu kapsamda, hep birlikte daha da güçlü bir bölge olmak için üyelerimiz ve bütün kurumlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Açıklamasının devamında gündeme de değinen Helvacıoğlu; “Şu günlerde Dünya’da yaşanan ekonomik krizler ve Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlar ekonomimizi yavaşlatsa da 2018 yılından ve gelecekten umutluyuz. Teröre karşı gerçekleştirilen Afrin Harekâtı kapsamında Devletimizin ve Mehmetçiğimizin attığı adımların sonuna kadar arkasındayız. Allah onların yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla. Bu Bayrak, Bu Devlet, Bu Memleket bizim. Bunları aşacak birlik, beraberlik, güç ve kararlılıktayız. Bu yüzdendir ki 2018’den ve gelecekten umutluyuz” şeklinde konuştu.

Keşan TSO Heyeti ziyaretlerde, çarşı esnafıyla kış sezonunu değerlendirerek 2018 yılının bol kazançlar getirmesini temenni etti.