Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) tarafından Ekim ayının ilk haftası başlatılacak olan “Yunanca Kursu”nun ön kayıtları başladı.

Keşan TSO tarafından, mesleki eğitim, iş geliştirme ve hobi edindirmenin yanı sıra, birbirinden farklı alanlarda açılan kurslar bu yılda kursiyerlere hem iş, hem de yeteneklerini keşfedecekleri yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Keşan TSO, bölge halkı ve oda üyeleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan ve birçok branşta açılan kurslara “Yunanca Kursu” ile devam ediyor.

SERTİFİKALI KURSLAR, İŞ BULMAK İSTEYENLERİN BİR ADIM ÖNDE OLMASINI SAĞLIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Keşan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Merthan Dağtaş, Oda olarak, bölgeye gelen Yunanistanlı misafirlerin alışveriş yaparken ve bölgeyi ziyaret ederken daha rahat ettirmenin gerektiği bilinciyle “Yunanca Kurs” açtıklarını belirterek şunları ifade etti:

“Daha öncede oda olarak açtığımız dil kurslarına diğer mesleki ve beceri kurslarımıza olduğu gibi ilgi oldukça yoğundu. Bölgemize gelen Yunanistanlı konuklarımızın yoğunluğu nedeniyle bu sene öncelikle Yunanca Kursu açmayı uygun gördük. Günümüzde sadece bilgi birikimi ve deneyim yeterli olmuyor, aynı zamanda iyi bir yabancı dil bilmekte gerekliliklerden birisi olarak gösteriliyor. Bu kapsamda bölge ticaretinin gelişmesinde lokomotif misyonu üstlenen odamız, bu yolda adımlarını bölge halkı ve üyelerimize fayda sağlayacak konular üzerine atıyor.”

YUNANCA KURSU 3 AY SÜRECEK

Açıklamasının devamında Kursun detayları ile ilgili bilgi veren Dağtaş şöyle devam etti:

Yunanca Kursumuzun kayıtları bu gün itibari ile başlamış bulunmaktadır. Ekim ayının ilk haftası başlayacak ve 3 ay boyunca devam edecek olan kursumuz, Keşan TSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza iş ve zaman kaybı yaşatmamak adına, kurs saatlerini haftada iki gün ve mesai saatleri sonrası olacak şekilde ayarladık.”

YUNANCA KURSUNA KAYIT YAPTIRMAK İÇİN SON TARİH 30 EYLÜL PAZARTESİ

Merthan Dağtaş son olarak, Yunanca Kursuna kayıt yaptırmak ve ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin, 30 Eylül Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, Keşan TSO KOSGEB Temsilcisi Seda Havale ile odanın 0284 714 11 37 numaralı telefonundan irtibat kurabileceklerini söyledi.