Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)'nın geçen hafta içerisinde yapılan organ seçimlerinin ardından, bölgedeki kurum, kuruluş ve üyeler tarafından, dün,"Hayırlı olsun" ziyaretleri gerçekleştirildi.

Dün, Keşan Ziraat Odası, Keşan Tapu ve Sicil Müdürlüğü, Cemaleddin Uslu, KİAD (Keşan İş Adamları Derneği), Çamlıca ve Yenimuhacir belediye başkanları nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Konukları ise;

Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selahaddin Uyulgan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa İşçimen, Merthan Dağtaş, Kadir Mutaf, İsmail Şapçı, Meclis üyeleri Turgay Akıncıoğlu ve Yalçın Şen karşıladı.

KEŞAN ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

Hayırlı olsun ziyaretleri saat 13.30'da Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen ve beraberindeki Ziraat Odası Yöneticileri ile başladı.

Ziyarette konuşan Şen, Keşan TSO seçimlerinin ardından yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletmek için kendilerini ziyaret ettiklerini belirterek oda yöneticilerine yeni dönemdeki çalışmaları için başarılar diledi.

Daha sonra söz alan Yüksel Alioğlu yaptığı konuşmada, “Keşan Ziraat Odası yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. İnşallah bu yeni dönemde de hep birlikte başarılı çalışmalara imza atarız." dedi.  

Alioğlu’dan sonra konuşan Mustafa Helvacıoğlu ise birlikte çalışma önerisinde bulunarak, şunları söyledi: "Ziraat Odamızın bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ziraat Odamız, bölgemizde en önemli sektör olan tarım sektörünün sivil toplum örgütüdür. Kendileri bugün yeni meclisimizi ve yeni yönetimimizi tebrik etme ziyaretinde bulunuyorlar. Ziraat Odamız, Ticaret Borsamız ve esnaf odaları gibi ekonomi, tarım ve ticaret ile ilgili sivil toplum örgütlerinin bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu her geçen gün fark ederek izliyoruz. Ziraat Odamızın çalışmalarını takdir ile takip ediyoruz. Bizler birbirimize daha ne kadar katkı veririz bunun planlarını yapıyoruz. Bizim önerimiz yaz döneminden itibaren yeni dönemde Ticaret Borsası, Ziraat Odamız gibi kuruluşlarımız ile bizlerin bazı meclis veya istişare toplantılarını birlikte yapmalarıdır. Bunu önemsiyoruz ve faydası olacağına inanıyoruz. İşbirliği, el birliği ve güç birliğininin her zaman bölgemizin yararına olacağına inananlardanız."

TAPU MÜDÜRÜ BURHAN ÖZSOY ZİYARETİ

Ziraat Odası temsilcilerinin ardından gerçekleştirilen ziyaretler Keşan Tapu Müdürü Burhan Özsoy ile devam etti.  Özsoy, Keşan TSO'nun yeni dönem yöneticilerine başarı dileklerini iletti.

CEMALEDDİN USLU ZİYARETİ

Daha sonra eski Edirne Milletvekili Cemaleddin Uslu Keşan TSO’ya nezaket ziyaretinde bulundu.  Uslu, kısa konuşmasında "Keşan TSO bölgede oldukça ciddi işler yapıyor, gördüğümüz kadarıyla yönetim kadrosu da oldukça gençleşti, bunları görmek sevindirici." şeklinde konuştu.

KİAD YÖNETİCİLERİ ZİYARETİ

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen bir başka heyet de KİAD’tı. KİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, Keşan TSO ve KİAD'ın yeni dönemde de birlikte başarılı çalışmalar gerçekleştirecekleri konusunda fikir birliğine varıldı.  

ÇAMLICA, MECİDİYE VE YENİMUHACİR BELEDİYE BAŞKANLARI ZİYARETİ

Günün son ziyareti Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ve Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar tarafından gerçekleştirildi. Yeni dönemde de başarılı çalışmaların devamını dileyen belediye başkanları oda yetkililerinden yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi aldılar.