SONGÜL KONAR

Saat, 13.00 sıralarında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Salonu’nda başlayan toplantıya; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Ataklı ve basın mensupları katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan Arıkan, “Bildiğiniz üzere Yunanistan’la bölgemiz arasında sıcak gelişmeler var. Ticaret amaçlı olsun, turizm amaçlı olsun birçok misafir geliyor. Dedeağaç Belediyesi ve Dedeağaç Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak projelerimiz olacak. Batı Trakya bölgesinin en büyük internet sitesinin sahipleri burada. Kendileri nelere yaptıklarını anlatacaklar. Bilgi alışverişi yapmak için sizleri bir araya getirdik.” dedi.

ONUN ALT YAPISINI HAZIRLAMAK İÇİN BURADAYIZ

Daha sonra söz alan Mutaf ise şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta Yunanistan’da birtakım ziyaretlerimiz oldu. Hem sosyal hem ticari ilişkilerimizi geliştirebilme adına çaba sarf ediyoruz. Çünkü baktığımız zaman gerçekten zengin bir coğrafyanın üzerinde oturuyoruz. Kendini sektöründe iyi ifade eden bir şirket yetkilimiz var. Bölgemizdeki basın mensuplarıyla tanışma talebi kendisinden geldi. Amacımız; karşılıklı ticaretimizi arttırabilmek. Onun alt yapısını hazırlamak için buradayız. Görüş alışverişi yapmak istedik.”

SİZLERE HER ZAMAN YARDIMCI OLABİLİRİZ

Son olarak söz alan e-evros.gr internet sitesi sahibi Athanasios Tsıakpin, 15 yıl önce kurulmuş bir şirket olduklarını belirterek “Ticaret Odası’na daveti için teşekkür ederiz. Harika bir fikir oldu. Hem Keşan’da hem Dedeağaç’ta çok güzel yerler var. Karşılıklı güzel röportajlar yapabiliriz. Sizlere her zaman yardımcı olabiliriz. İnternet sayfamızı her ay yaklaşık 355 bin kişi ziyaret ediyor. Şirketimiz de şu an 7 kişi çalışıyor. Başka sitelerden kopyalama yapmıyoruz.”açıklamasında bulundu.