HABER MERKEZİ

Topluluk temsilcileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“En büyük sevindirici gelişme ise her düşünceden, fikirden kişilerin toplulukta yer alması oldu. Bu sene ki faaliyetler hakkında ve ülke gündemine dair konuşulan toplantıda bazı kararlar alındı:

1. Öncelikle KYÇUBYO bünyesinde ki temsilciliğin, KYÇUBYO bünyesine taşınabilirse Keşan'da daha aktif ve yararlı olacağı konuşuldu ve girişimlerin başlatılması kararı alındı.

2.1. madde sağlanamadığı taktirde de okul dışı faaliyetlere devam edilmesi, afiş, fanzin çıkartılması ve Keşan'da ki bayram kutlamalarına okulda ki arkadaşlara duyuru yapılarak üniversite gençliği olarak katılım sağlanması.

3.Her hafta veya 2 haftada bir okul dışında bir mekanda bir araya gelerek ( duyurusu herkese yapılacaktır) toplantıya katılan her arkadaşın önceden belirlenmiş kitabı veya makaleyi okuyarak onunla ilgili tartışmaya katılması ve fikirlerini özgürce dile getirmesi.

4.Toplantılara katılan herkesin o hafta yayınlanmış Yeni akit, Yeni Şafak, Sabah, Habertürk, Hürriyet, Sözcü, Cumhuriyet, Aydınlık gazetelerinde ilgi çekici haber, köşe yazıları tespit ederek toplulukla paylaşılması ve böylece her fikrin özgürce dile getirilmesini sağlayarak; Üniversite öğrencisinin farklı fikirlere ve düşüncelere açık olmasını aynı zamanda kendi düşüncelerini de korkmadan savunmasını sağlamak.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ