Belediye Başkanı Mehmet Özcan, dün katıldığı Keşan Doğalgaz Platformu toplantısından sonra yaptığı açıklamada, Keşan’a huzurevi ve yaşam destek merkezi yapılması amacıyla 40 dönümlük hazine yeri tahsis edildiği bildirdi.

KTSO Bilişim Lisesi’nin karşısında yapılması planlanan huzurevi ve yaşam destek merkezi için 40 dönüm hazine yeri tahsis edildiğini belirten Özcan, söz konusu arazide 2 ayrı projenin uygulamaya konacağını ve bu 2 projenin de çalışmasına aynı anda başlanacağını ifade etti.

ALANI İMARA AÇACAĞIZ

 

Bu projelerin ilgili bakanlığın yatırım programına alınmış durumda olduğunun altını çizen Mehmet Özcan, şunları söyledi: Belediye olarak bahse konu alanı imara açacağız. Biran önce yapılması gereken çalışmaları tamamlayarak, 18 uygulamasını yapacağız. Bu yatırımın Keşan’a gelmesi için belediye olarak üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz. Gençlik Merkezi için 15 dönümlük alan verdik kötü mü oldu? Keşan’a 3.5-4 milyon TL’lik bir yatırım geliyor. Kim kazandı? Keşan kazandı. Devletten hazır gelen yatırım. Neden kaçıralım?”