Keşan’daki esnaf odası başkanları, dün, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) ile Keşan Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ulusoy, Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu Başkanı Hasan Temelli, Keşan Dülgerler İnşaat Sanatkarları ve Elektrik Tesisatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim kurulu Başkanı Halil Akbunar, Keşan Madeni Eşya Sanatkarları ve Demirciler Esnaf ve Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erkan, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aldanmaz, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çakmak ile Keşan Tuhafiye ve Manifaturacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel, mayıs ayı başlarında yapılan olağan genel kurul toplantıları sonucu seçilen Keşan TSO ve Keşan Ticaret Borsası yeni yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

KEŞAN TSO ZİYARETİ

Esnaf odası başkanları ilk olarak Keşan TSO’ya gelerek, Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve bazı oda üyeleriyle görüştü. Saat 13.30’da başlayan ziyarette ilk olarak konuşan İhsan Ulusoy, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini söyledi. Ulusoy, yeni yönetimin Keşan’a uğur getirmesini diledi.

Daha sonra söz alan Hüseyin Çakmak da bu dileklere katılarak, Keşan TSO’nun geçen dönem de çok başarılı bir çalışma sergilediğinin altını çizerek, yeni dönemde başarılar diledi.

Yüksel Alioğlu da cevaben yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı esnaf oda başkanlarına teşekkür ettikten sonra, “İnşallah sizlerin de işleriniz başarılı olur. Bütün zamanınız, sağlıklı bir biçimde çalışmakla geçer.” dedi. Son olarak konuşan Mustafa Helvacıoğlu ise katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Trakya’da en dinamik esnaf odası başkanlarının Keşan’da olduğunun altını çizerim. Bu birlik ve beraberliğinizin her zaman daim olmasını diliyorum. Keşan’ın esnaf odaları adına yaptığınız çalışma ve etkinliklerinizi de hep birlikte izliyoruz. Bunun yanında beraber yaptığımız bazı çalışmaları da çok olumlu karşıladık. Bu çalışmalarda hem biribirimize güç verdik hem de bölgenin ekonomisine katkıda bulunduk. Bunları çeşitli platformlara taşıdık. Ortak çalışmalarımız bu dönemde de sürecek. Konumumuz gereği sadece Keşan’la değil, İpsala ve Enez esnaf odalarıyla da birlikte çalışacağız. Hepinizi bir bütün olarak görüyoruz. Bu bütünlük hem bize güç katıyor hem de bölgemize dinamik bir yapı kazandırıyor. Bu vesileyle burada olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

BORSA ZİYARETİ

Esnaf odası başkanları daha sonra Keşan Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Saat 15.00 sıralarında başlayan ziyarette oda başkanlarını Borsa Meclis Başkanı Necmi Kaymaz ve az sayıda Borsa üyesi karşıladı. Burada da oda başkanları adına söz alan İhsan Ulusoy, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Cevaben konuşan Kaymaz ise “Yeni yönetim olarak verilen görevin sorumluluğunun bilincindeyiz. Bundan sonraki dönem içerisinde bizler 14 meclis üyesi olarak yeni projeler üretmeye, üyelerimizin ve üreticilerimizin önünü açmaya çalışacağız. Ben şahsım ve meclisim adına oda başkanlarıma ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, oda başkanları ve borsa yöneticileri bir süre sohbet etti.