Keşan’daki müteahhitler tarafından oluşturulan KEMÜDER’in (Keşan Müteahhitler Birliği Derneği) kurulma çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

Keşan’da müteahhitlik yapanların birlik ve beraberlik içerisinde olması amacıyla kurulması planlanan KEMÜDER’in çalışmaları nedeniyle, geçen çarşamba akşamı, Çamlıbel Restaurant’ta bir toplantı düzenlendi. Kurulma aşamasında olan KEMÜDER’in Kurucu Başkanlığı’nı Aydın İstek, kurucu üyeliklerini ise Enver Öner, Ergün Demirci, Savaş Subaşı, Bülent Ekşi, Gıyasettin Çeri ve Nihat Zengin oluşturuyor.

İSTEK: KEŞAN’DA İNŞAAT FAALİYETLERİ HIZLI BİR YÜKSELİŞ GÖSTERİYOR

Toplantı öncesinde bilgilendirmede bulunan Aydın İstek, Keşan’da üretim yapan, istihdam sağlayan, bulunduğu ilçenin ekonomisine katkıda bulunarak, kentin alışılmışın dışında gelişmesine ve güzelleşmesine katkıda bulunan firmalar olduklarını belirterek; “Bilindiği üzere Türkiye genelinde olduğu gibi, Keşan’da da yakın dönemin inşaat sektörü faaliyetleri hızlı bir yükseliş göstererek devam etmektedir. Bizler paylaşmanın bir zaruret olduğu günümüzde; bilgi birikimimizi, tecrübelerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak ortak aklın egemenliğinde biraraya gelerek Keşan Müteahhitler Birliği Derneği kurma kararı aldık. Derneğimiz Keşan’da faaliyet göstererek bütün müteahhit firmalara eşit mesafede olup, kapılarını sonuna kadar açmıştır. Üye olan meslekdaşlarımız ve bundan sonra üye olacak meslekdaşlarımız, derneğimizin asıl unsurları olacaktır.  Biraraya gelmiş olmamızın bize vermiş olduğu güç ve sorumluluğun farkında olup, Keşan halkının ve konut sahibi olacakların ihtiyaçlarına uygun projeler üreterek üretici ve tüketici arasında oluşabilecek sorunların da çözüm mercii olacaktır. Tüketici konut alma ihtiyacı olduğunda derneğimizin üyelerini tercih ederek, kendini güvene almış olup, kaliteli, donanımlı ve çağdaş konutlara her zamankinden daha kolay ulaşmış olacaktır. Kurucusu olduğumuz Keşan Müteahhitler Birliği’nin ülkemize, milletimize ve çok değerli ilçemiz Keşan’a hayırlı olmasını, uğur getirmesini ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından ise derneğin kurucu üyelerine ve Keşan’daki müteahhitlik firmaları temsilcilerine, derneğin yapacağı faaliyetler ve çalışma alanları hakkında bilgiler verildi.
İstek, derneğin kurulum evraklarının, önümüzdeki pazartesi günü Keşan Kaymakamlığı’na sunulacağını ve resmi başvurunun yapılacağını sözlerine ekledi.