Keşan’ın cadde ve sokaklarındaki bozuk yollara şikâyetler çoğaldı. Keşan’a doğalgazı getirme çalışmaları nedeniyle kazılan yollar şikayet konusu olmaya devam ediyor. Kazılardan sonra yaklaşan kış koşullarıyla beraber yollar daha da bozulmaya ve ulaşımı etkilemeye başladı. En çok kullanılan minibüs yollarında da buna benzer bozuk yolları görmek mümkün olurken vatandaş yetkililerden bozuk yollara önlem alınmasını istedi.

ARTIK BİZ BIKTIK

Bozuk yollardan bir tanesi de şehiriçi minibüslerinin 2 Nolu hattının geçtiği İspat Cami Mahallesi, Yoldaş Sokak sakinleri yolun vatandaşlara ve sürücülere tehlike saçtığını belirterek, “Artık biz bıktık. Burası minibüs güzergâhında olan bir yol. Bu yol bu şekilde olmamalı doğalgaz çalışması var tamam ama bu yol da bu şekilde kalmamalı.” dedi.

BELEDİYEYE SESLENİYORUM

Bir diğer şikâyet ise Yukarı Zaferiye Mahallesi Kuyu Sokak sakinlerinden geldi. Sokak sakinleri doğalgaz çalışmalarının evlerine ve kendilerine zarar verdiğini söyleyerek şunları söyledi: “Evlerimizin önü çamur içinde kaldı. Doğalgaz çalışması yapıyorlar ama bu yolun bu şekilde bırakılması çok yanlış. Belediyeye sesleniyorum. En azından bir çakıl atılsın. Böyle bir yol olamaz. Lütfen müdahale edilsin”