Ey muhterem yöneticiler ve amirler... Bu mübarek Ramazan ayında Keşan halkı adına size duacıyım... Allah hepinizden razı olsun, idareciliğinizi daim etsin, Allah size de sizin gibi yöneticiler ihsan eylesin!..

Keşan’da bulunan Anafartalar Caddesi’ndeki kaldırımlara inşaat sahipleri tarafından el konulup yayaların caddelerde yürümesine neden olunduğu için; inşaat sahipleri ve bu duruma müsaade edenlerden Allah razı olsun!..

Keşan’ımızda bulunan halk parklarında, oruçlu olduğu için soluklanmak üzere oturan cemaatimizin yarım saat içinde kafasına dikilip ‘ne içersiniz?’ diye soran garsonlardan ve parklarımızı ticarethaneye dönüştürenlerden Allah razı olsun!..

Mübarek Ramazan ayında ve tatil olan Pazar gününde, Yuvam Sokak cemaatine; abdest alıp namaz kılmak için bir yudum su bulamayıp mahalle çeşmesinde abdest aldırttığınız, kendini o gün ev işi yapmaya odaklamış kadınları bu eziyetten kurtardığınız(!) ve 24 saati aşkın su kesintisi nedeniyle sokak halkına Hamam’da yıkanma(!) geleneğini yeniden yaşattığınız için Keşan Belediyesi’nin sorumlularından Allah razı olsun!..

‘300 gram Ramazan Pidesi 1.5 TL’ diye açıklama yapan ancak cebine 1.5 TL koyarak Ramazan Pidesi almak için yollara düşüp de, bu fiyata pide bulamayarak evine geri dönen vatandaşımın hayır duasını(!) alan ilgililerden Allah razı olsun!..

Kurtuluş Caddesi sakinlerini, aylardır süren Yağmur Suyu Kanal Projesi nedeniyle toz duman içinde bırakan ve mübarek Ramazan ayında da oruçlarının toz dumanla zedelenmesine vesile olan ilgililerden Allah razı olsun!..

Güzide Keşan’ımızın hem içini hem dışını yolunmuş kaza, oyulmuş kabağa dönüştürerek, nereden girip nereden çıkacağı belli olmayan bir yol düzenlemesi yapıp ilçemize turist akışının girmesini engellemekte büyük başarı gösteren ve takdire şayan bir çalışma sergileyen tüm ilgililerden; esnafa yaptığınız darbe nedeniyle Allah razı olsun!

Ayrıca; maaşını alamayan ya da gecikmeli alan ve hâlâ birkaç maaşları içeride olan işçi kardeşlerimizi, bu mübarek Ramazan ayında namerde muhtaç eden idarecilerden Allah razı olsun, aynı bolluk ve bereketi(!) onlara da yaşatsın!..

Ey büyük Allah’ım... Sen nelere kadirsin... Keşan halkına yaşatılan bütün bu olumsuzlukları mutlaka görüp-izliyor, amel defterlerine yazıyorsundur... Allah’ım bizlere bütün bu güzellikleri(!) sağlayan, huzurumuzu pekiştiren(!), dertlerimizi çözen(!), bize refah ve afiyet(!) sağlayan tüm yöneticilerin cümlesinden razı olsun!.. Aynı iyilikleri, güzellikleri, huzuru ve refahı onlara da nasip eyle ya Rabbi!..

Dualarımızın kabul olması için El Fatiha... Amin!..