HABER MERKEZİ

Keşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu tarafından oluşturulan araştırma ekibi, Keşan ve mahallerinin sorunlarına dair vatandaşların yüz yüze görüşlerinin alınacağı araştırma çalışması başlattı.

İki erkek iki bayandan oluşan 4 kişilik araştırma ekibi, Keşan’da mahalleleri sokak sokak gezerek, vatandaşlar ile yüz yüze görüşüp, katılımcıların sözlü yorumlarını dinleyecek ve çıkan mahalle sorunlarını analiz ederek raporlayacak.

Dün Aşağı Zaferiye Mahallesi ile başlayan araştırma çalışması ile ilgili bilgi veren AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, araştırma çalışmasının 10 gün süreceğini ve yaklaşık 7 Bin kişi ile yüz yüze görüşme sağlanmasını hedeflediklerini belirtti.

“AMACIMIZ MAHALLE BAZINDA GÖZDEN KAÇIRDIĞIMIZ VE ÖNCELİK VERMEMİZ GEREKEN SORUNLARIN TESPİT EDİLMESİ”

Helvacıoğlu saha araştırma çalışması ile ilgili şu detayları verdi; “Araştırma ekibimiz vatandaşlarımız ile yüz yüze görüşüp sorunları yerinde tespit ederek, raporlarını bizlere ve proje merkezimize ulaştıracaklar. Eksiksiz olarak tüm mahallelerin gezilmesini sağlayacağız. Keşan’ımız ile ilgili tüm sorunları zaten biliyoruz, bu sorunlar ve çözüm yollarına dair projelerimiz hazır. Amacımız mahalle bazında gözden kaçırdığımız ve öncelik vermemiz gereken sorunların tespit edilmesi. Bu uygulama ile her mahallemize ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımıza ulaşarak sorunları yerinde ve birebir tespit ediyoruz. Keşan’ımızı mahalle mahalle ve sokak sokak tarıyoruz.”

“KEŞAN HALKININ ARAŞTIRMA ÇALIŞMASINA OLAN İLGİSİ BİZLERİ HEYECANLANDIRDI”

Araştırma ekibinin dün itibari ile çalışmalarına başladığını belirten Mustafa Helvacıoğlu: “Saha araştırma çalışmalarımızın daha ilk gününde Keşan halkının ilgisi bizleri heyecanlandırdı. Bu heyecanımız tüm çalışma ekibimize de yansıdı. Yaka kartlı olarak görevlendirdiğimiz ekibimiz vatandaşlarımıza, “mahallenizin öncelikli iki sorunu ve Keşan’ın öncelikli iki sorunu” şeklinde iki soru yönelterek, çözüme kavuşturulmasını istedikleri sorunları not alacaklar. Araştırma ekibimizin vatandaşımızdan aldığı direk bilgiler, daha önce Keşan’ımız için hazırladığımız 100’ün üzerindeki projelerimizi destekleyecek ve bu çalışma doğrultusunda yapacağımız eklemeler ile bu projelerimizi geliştireceğiz. Projelerimizi de şubat ayının başında yapmayı planladığımız lansman ile tüm vatandaşlarımız ile paylaşacağız” şeklinde konuştu.

“KEŞAN’IMIZIN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZÜME KAVUŞTURMA KARARLIĞI VE AZMİNDEYİZ”

Helvacıoğlu son olarak, “Her şeyin en iyisini hak eden Keşan Halkının, çalışmalarına başlayan araştırma ekibimize daha ilk günden gösterdiği teveccüh çalışma azmimizi daha da arttırmıştır. Birbirimize kenetlenerek, mahallelerimizin ve Keşan’ımızın sorunlarını birlikte çözüme kavuşturma kararlığı ve azmi ile vatandaşlarımız ile buluşmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın duyarlılığına tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.