HABER MERKEZİ

Saat 11.00’de gerçekleşen ziyarete Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanı ve Keşan Postası Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Demir, Medya Keşan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bülent Saylam, TRT Keşan Muhabiri ve Keşan Haber Sitesi Sahibi, Tek Rumeli TV Program Yapımcısı Necdet Uybaş, AA Enez Muhabiri ve Halkın Sesi Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Çakıcı, Keşan FM’den İbrahim Dağ, Buket Birsen Çayır, Nuray Buruk ve Ceyhun Yüzer, Rumeli TV Program Yapımcısı Hasan Özkan (Şık Hasan) ile Ege Türk Trakya Bölge Sorumlusu Ertan Dağlar katıldılar.

Ziyarette Emniyet Müdürlüğü ve basın arasındaki diyaloglar ile kamuoyunun bilgilendirilmesi hakkında neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gazeteciler, kurulan Keşan Yerel Basın Whatsap Grubu ile müdürlüğün haberlerinin basın ve basın sayesinde de kamuoyu ile paylaşılması anlamında önemli olduğunu belirterek Tekin’e bu yeni uygulama için teşekkür ettiler.

Tekin de basının önemli olduğunu belirterek, “Sizlerle diyaloglarımızın iyi olması bizler için çok önemli. Bir anlamda çalışmalarımızın kamuoyuna yansıtılması ve halka ulaştırılması anlamında basın bizim için önemli bir vasıtadır. Ayrıca ziyaretiniz için de sizlere teşekkür ederim.” Dedi.