16 Şubat 2014 Pazar günü İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacak ve saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe–Kasımpaşaspor karşılaşmasına Keşan’dan 10 otobüsle yaklaşık 350 taraftar gidecek.

Keşan Fenerbahçeliler Derneği tarafından yapılan ve Trakya’daki Fenerbahçe taraftar derneklerinin destek verdiği ve Kasımpaşalı olduğu bilinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım arasında yaşanan gerginliğin damga vuracağı ve bu nedenle siyasi olarak adlandırılan karşılaşma öncesi Kadıköy’de miting düzenlenecek.

Keşan Fenerbahçeliler Derneği eski yöneticilerinden Fatih Çapak, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin şike iddiaları davasıyla başlayan, Gezi olayları sırasındaki protestolarla alevlenen ve hükümet ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı protestoya dönüşen olaylar zincirinin, pazar günü düzenlenecek mitingle yeni bir eyleme dönüşeceğini söyledi. Çapak, otobüslerin saat 9.00’da Keşan Tekel Meydanı’ndan hareket edeceğini ve maçı izleyecek 350 Fenerbahçeli taraftarın isimlerinin Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bildirildiğini ve bilet işlemlerinin de tamamlandığını sözlerine ekledi.