Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) üyesi işadamları, beraberlerinde Kaymakam Nuri Özder ve Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner’le birlikte Gümülcine (Komotini) kentinde başlayan Doğu Makedonya ve Trakya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Fuarı’na katılmak ve stant açmak üzere dün Yunanistan’a gitti.

Saat 11.00 sıralarında Atatürk Parkı’nda toplanan Keşan heyetinde Kaymakam Nuri Özder, Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile fuarda stant açmak üzere giden KTSO üyesi Keşanlı işkadınları ile işadamları katıldı.

HELVACIOĞLU: FUARDA YERİMİZİ ALIP TANITIMIMIZI YAPACAĞIZ

Yunanistan’a hareketten önce basına bir açıklamada bulunan Helvacıoğlu, bu fuarla ilgili olarak bir süredir hazırlıklar yapıldığını, tanıtım gazetesi ve broşürlerinin bastırıldığını ve Gümülcine’de 5 bin adet dağıtılacağını belirterek şunları söyledi: Aralık ayında başlatmış olduğumuz çalışmanın ilk ayağı Yunanistan’da bugün başlıyor. Bugün saat 19.00’da Gümülcine’de fuarda Yunanca olarak hazırladığımız ve Keşan’daki 90 firmanın yer aldığı tanıtım gazetelerinden 5000 tane dağıtılmak üzere bugün Sayın Kaymakamımızın önderliğinde Gümülcine şehrine çıkartma yapıyoruz. Daha doğrusu Keşan, Enez, İpsala Bölgesi’ndeki firmalarla beraber 90 firmamızla fuara gidiyoruz. Batı Trakya’dan ve Keşan, Enez, İpsala’dan 20.000 noktaya ulaştırılacak olan reklam kampanyamızı hazırladık, bitirdik. Çok ilgi gördü. 90 firma bu çalışmaların devamını istiyor ve biz de bu çalışmalarla ilgili sürekliliği için yeni yeni çalışmalar yapacağız. Sayın kaymakamımızın önderliğinde bölgemizden 90 firmayla Yunanistan, Gümülcine fuarında yerimizi alacağız ve kampanyalarımızı anlatacağız. Başarılı bir çalışma olduğu için tüm üyelerimize, tüm katılımlara, tüm çalışma ekibimize teşekkür ediyorum. Ekonomiyi canlandırmak, bölgemizi markalaştırmak, bölgemizi çekim merkezi yapmak için bu çalışmaların ne kadar faydalı olduğunu önümüzdeki günlerde daha iyi anlayacağımız bir çalışma olduğunu düşünüyorum.”