Keşan Ticaret Odası Kadın Girişimciler Komitesi Enez’i ziyaret etti. Komite Başkanı Berrin Tanyolaç, üyeler Necla Dev, Sevtap Engin ve Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Aylin Arıkan’dan oluşan Komite öncelikle Enez’de ev hanımlarının da sahne aldığı Kartopu Tiyatro Atölyesi oyuncuları ile biraraya geldiler. Dernek Merkezinde birlikte yenen öğle yemeğinin ardından Keşan’daki gösterimdeki başarıları nedeniyle Komite üyeleri tarafından Tiyatro Oyuncuları’na pasta ikram edildi.
Komite üyelerine bilgi veren Tiyatro Yönetmeni Av. Engin Yağcılar, Derneğin kadın girişimciler için Enez’de önemli girişimleri olduğunu, örneğin bir Seramik Atölyesi kurulması ve kadınlar için istihdam imkanları yaratılması için proje hazırlayıp sunduklarını anlattı. Komite üyeleri de Derneğin ve Tiyatro Grubu’nun çalışmalarının destekleneceğini, her konuda yardıma hazır olduklarını vurguladılar.
Komite Üyeleri daha sonra yöneticisi kadın olan Enez Ziraat Bankası’nı ziyaret ettiler. Burada Müdire Gülhan Gözeten’le bir süre sohbet eden komite üyeleri, Kaymakam Fatih Baysal’ı da ziyaret ederek, komite çalışmalarının ve bu tür vizyon gezilerinin Keşan’la sınırlı olmadığını, Enez ve İpsala’yı da kapsadığını bildirdiler.