HABER MERKEZİ

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun öncülüğünde birçok yönetici öğrencilere “Keşan’ı Seçin” mesajı verdi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun girişimiyle Keşan’ın yönetici ve iş dünyası temsilcileri “Gelecek İçin Üniversite’de Keşan’ı Seçin” sloganı ve #TercihKeşan etiketiyle üniversite öğrenci adaylarını Keşan’a davet etti.

KEŞAN, ÜNİVERSİTELİLER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Çekilen klipte, İlçenin Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü,  Emniyet Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Bankası, Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası ile Üniversitenin akademisyen ve idarecileri, üniversitede bulunan ve uzmanlık alanlarına yakın bölümlerin isimlerini söyleyerek “Keşan’ı Seçin” dedi.

TRAKYA REKTÖRÜ’NDEN KEŞANLI YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR

Klip, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun “Tüm öğrencilerimizi Güzel Şehrimiz Keşan’a bekliyoruz. Sizleri, en iyi şekilde ağırlayacağımızdan şüpheniz olmasın”   Sözleriyle sona erdi.

Çekilen klip kısa sürede çok sayıda beğeni toplarken, Trakya Üniversite Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’da hassasiyet ve üniversite öğrencilerine duyarlılıkları nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu ile görüşerek Keşanlı yöneticilere şükranlarını ve memnuniyetlerini iletti.