Saat 15.30 sıralarında kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşan Keşanspor 1959 Kulübü Başkanı Adnan Akıncıoğlu, “Keşanspor 1959 Kulübü olarak Fatih Anlar hocamızla daha önce prensipte anlaşmıştık. Şu anda yazılı anlaşmamızı yapacağız. Bu sezon takımımız hocamıza emanettir. Uzun zamandır yerelde spor kulüpleriyle çalışıp birçok sporcu yetiştirmiştir. Keşan’da tecrübe ve hafıza olarak ilk sıralarda geçen hocamıza bizi tercih ettiği için teşekkürü bir borç biliriz. Türkiye’nin içinden geçtiği süreç göz önüne alındığında toplantımızı biraz geçe bıraktık. Türkiye genelinde herkesi kucaklayan ortak miting sonrası bu anlaşmayı yapmayı uygun gördük. ‘Hoca bulamadılar, anlaşamadılar’ gibi dedikodulara fırsat vermiş gibi görünsek de ülkemiz bu durumdayken bu anlaşmayı fotoğraflar çekilerek yapmayı uygun görmedik. Hocamızla zaten 1,5 ay önce prensipte anlaşmıştık. Ben yönetim kurulu başkanı olarak ona hayırlı olsun diyor görevinde başarılar diliyorum.”  diye konuştu.

BÜYÜK  ADIMLAR  ATMAYI  PLANLIYORUZ

Yeni sezonda Hayrettin Yıldız ve Metin Aksu’nun Fatih Anlar’ın yardımcıları olacağını da açıklayan Akıncıoğlu, “Hayrettin Yıldız ve Metin Aksu hocalarım Keşan’da tecrübe açısından çok birikimli ağabeylerimizdir. Onlar da yeni sezonda hocamıza destek olacaklardır. Biz, sadece bu yıl şampiyon olmak istemiyoruz. Önümüzdeki yıllarda kulübümüz için önemli alt yapı çalışmaları yapıp tesisleşme konusunda büyük adımlar atmayı planlıyoruz. Bu yüzden hocamız tercihimiz oldu. Biz, koltuk sevdalısı değiliz, kulübe hizmet etmek için sevdalıyız. Keşan’da özlenen takımı oluşturmak için çalışacağız.”  dedi.

İLERİYE DÖNÜK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

Akıncıoğlu’dan sonra söz alan kulübün yeni teknik direktörü Fatih Anlar da şunları söyledi: “Başkan ve yönetim kuruluna beni tercih ettikleri için teşekkür ederim. Biz sahanın ve kulübün yabancısı değiliz. İyi bir oluşum olacağını hissettiğim için buradayım. İleriye dönük güzel projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Keşanspor 1959 bir altındır, bir markadır. Alt yapıya geçmişte olduğu gibi yine önem vereceğiz. Keşan’da futbola yetenekli gençleri gün yüzüne çıkaracağız. Bu gençler piyasaya çıktıkça kulübün geleceği her zaman emin ellerde olacaktır. Eksiklerimizi görerek yapılacak takviye oyuncular ve elimizdeki oyuncular ile tekrar konuşarak sezona iyi bir başlangıç yapacağız. Bu takımın buraya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır ve bayrağı ileriye götürmek için elimizden geleni yapacağız.”

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Kulübün başkan yardımcısı Sadettin Baygül, “Kulübümüze bugünden itibaren hayırlı uğurlu olsun. Birlik beraberlik içinde en iyi şekilde çalışacağız.” dedi. Keşanspor 1959 Genel Kaptanı Serdar Sınalı da,“2 senedir bu kulübün içerisindeyim. Fatih hocamız ve yönetimimizle iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Herkesin canla başla ortaya her şeyini koyduğunu biliyorum.” diye konuştu.