Merkezi İstanbul’da bulunan Keşan Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (KEYİAD) 26 Kasım 2013 Salı günü akşamı İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde yapılan genel kurul toplantısında, Ahmet Eler, tüm üyelerin oybirliği ile yeniden başkan seçildi.

Toplantıda, 2 yıllık süre içinde yapılan faaliyetler ile ilgili sunum, KEYİAD Genel Sekreteri Ahmet Ak tarafından yapıldı.

Yapılan oylamada, yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Ahmet Eler (Profesyonel Yönetici), Okşan Algur (Profesyonel Yönetici), Ahmet Ak (Bürokrat), Serkan Çağrı (Sanatçı), Tarık Akan (Veteriner), Cemali Özmen (Toptan Ticaret Sahibi), Cengiz Topal (Mali Müşavir), Alpaslan Özkan (Avukat).

İLK KUTLAMAYI DR. ZEYNEL ABİDİN ERDEM YAPTI

Gecenin onur konuğu Türk İş Dünyası’nın duayen temsilcisi, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Başdanışmanı Dr. Zeynel Abidin Erdem oldu.

Zeynel Abidin Erdem, Ahmet Eler’i ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Erdem, yaptığı konuşmada, Türkiye ve dünyadaki konjonktürel  gelişmelere değindi. Türkiye ekonomisi ve iş dünyasını bekleyen fırsatlar ve tehditler üzerinde durdu. Türkiye’nin dünyadaki önemi üzerine de vurgu yaptı.

Daha sonra; Uğur Eğitim Kurumları Keşan Temsilcisi Sevtap Engin, KEYİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanatçı Serkan Çağrı, KEYİAD Kurucusu Mehmet Ali Akpınar, Koç Bilişim firmasının CEO’su Mehmet Nalbantoğlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, kısa konuşmalar yaptılar.

Gecenin sonunda KEYİAD Başkanı Ahmet Eler yeni dönemde görev alacak yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtarak teşekkür konuşması yaptı.