AYŞİN SEÇİL GEZER

Boyalık, “Keşan Belediyesi, ucubesini açmak için CHP Genel Başkanı’nı Keşan’a getiriyor. Keşan Belediyesi hummalı bir çalışma yapıyor. 1 yıllık bir yapının halen yarısı boş durumdadır. Dolu gibi görünen bomboş bir yapı konumunda. Ayrıca iş yapmayan birçok işyeri de bulunmaktadır. Keşan Belediyesi bu yeri canlandırmak yerine, siyasi bir şov yapmaya çalışıyor. Siyasi şov yaparken de etrafı boyuyor. Her yapıda dış görsellik önemlidir ancak asıl önemli olan bir yerin iş yapmasıdır. Orasının çalışır konuma getirilmesi gerekiyor.” dedi.

AVM Mİ, PAZARYERİ Mİ YOKSA BELEDİYE HİZMET BİNASI MI OLDUĞU BELLİ DEĞİL

Hüseyin Boyalık, sözlerine şöyle devam etti: “Pazaryerine girmek için engelli rampası yapılmış ancak orayı bir engellinin kullanması mümkün değildir. Uzun süredir eleştiri konusu olan engelli rampasını kırıp yeniden bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ancak ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor. Böyle saçma sapan işlerin yapılması Cumhuriyet Halk Partili Keşan Belediyesi’ne yakışmıyor. Bunun yanı sıra yukarı çıkan merdivenlerin metalden yapıldığını görmekteyiz. Yaşlı bir vatandaşımızın nasıl yukarıya çıkacak? Buranın AVM mi, pazaryeri mi yoksa belediye hizmet binası mı olduğu belli değil. Keşan Belediyesi buranın yapılış amacını bilememiş. Bu alanın ortasına bir bina yapılıp etrafına işyeri yapılsaydı ve yayalar için yürüyüş yolu yapılsaydı etrafı açık pazaryeri olarak kullanılabilirdi. Ancak kapalı pazaryeri bu şekilde olmaz.”

ENKAZIN ORTADAN KALDIRILMASI GEREKİYOR

Pazaryerindeki kot farkları konusunda eleştirilerde bulunan Boyalık, “Bu yapının bir tarafı yola sıfır iken diğer tarafı yolun 10 metre yukarısında olduğunu görmekteyiz. Mühendisliği bir hesabı kitabı vardır. Bu yapının kot farkı ne yazık ki yapılmamış. Engelli yürüyüş yollarını yapmaya çalışıyorlar ancak herhangi bir sonucuna ulaşılacaklarını düşünmüyorum. Kalıcı sonuçların alınması için radikal kararlar alarak bu enkazın ortadan kaldırılması gerekiyor. Enkazın ortadan kalkması içinde işleyen bir yapı haline getirilmesi gerekiyor. Oradaki esnafın mutlu olması sağlanarak ve iş yapar konuma getirilmesi halinde enkaz ortadan kalkar. Esnaf olarak halinden memnun olan kimse yok. Esnaf ve işadamı mutlu olursa vatandaşta mutlu olur. Orada istihdam yaratan bir durum yok.” şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN KEŞAN’IN YAPISINI BİLDİĞİNE VE TANIDIĞINA İNANMIYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazaryerini beğenmeyeceğini öne süren Hüseyin Boyalık, sözlerini şöyle tamamladı: “Kılıçdaroğlu’nun Keşan’ın yapısını bildiğine ve tanıdığına inanmıyorum. Keşan esnafının derdiyle dertleneceğine de inanmıyorum. Kılıçdaroğlu sadece CHP’li Keşan Belediyesi’nin yaptığı ucubeyi açmaya geliyor. Ama bu yapıyı beğeneceğini düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu’nun pazaryerindeki esnafı ziyaret ederek, derdini dinlemesi lazım. Benim genel başkanım ve cumhurbaşkanım gelseydi, böyle bir yerin açılışını yapmış olsaydı, önce esnafı ziyaret ederdi. Oradaki esnafın iş yapmadığını görünce de hepimizi topa koyardı.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ