“Çok Amaçlı Pazaryeri Kompeksi”nin yapımı işini üstlenen Alkan İnşaat İş Ortaklığı temsilcisi Orhan Alkan, dün Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ÖZCAN: HERHANGİ BİR SIKINTI YOK

Saat 14.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette ilk olarak konuşan Mehmet Özcan, Orhan Alkan’ın belli zamanlarda Keşan’a gelerek çalışmaları incelediğini belirterek, “Şu anda inşaatın işleyişinde herhangi bir sıkıntımız yok. Projemiz teslim süresinden önce bitecek. İş dünyasında bazı sıkıntılar olabilir. Bu sıkıntıları aştık. Trakya’nın en büyük belediye projesini gerçekleştiriyoruz. Bununla gurur duyuyorum. Müteahhitlerimiz de yaptıkları iş ile gurur duyuyorlar. Büyük bir eseri ortaya çıkaracağız.” dedi.

OTO PARKA ELEKTRİKLİ OTOMOBİL JARZ ALETİ KOYABİLİRİZ

Konuşmasında geçtiğimiz hafta içerisinde katıldığı bir toplantıda elektrikli otomobillerin tanıtıldığını dile getiren Özcan, şunları söyledi: “Bu otomobiller artık hayatımıza yavaş yavaş girmeye başladı. Bunların şarj aletlerinin kapalı otoparkımıza koyabiliriz. Bu konuyla ilgili olarak çalışmalar yapacağız”

ALKAN: TAHSİLATTA %50 OLMAMIZA RAĞMEN İŞÇİLİKTE %65 SEVİYESİNDEYİZ

Başkan Özcan’ın ardından konuşan Orhan Alkan, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompeksi  inşaatında çalışmaların son hızla devam ettiğini ifade ederek, “Makineler durduğu zaman çalışmalar durdu diye bir algı var. Bizim hafriyat çalışmalarımız sona erdi. Bundan dolayı makineleri artık duymayacağız. Şuanda tahsilatta %50 imalatta %65 seviyelerine geldik. 1 ay içerisinde inşaatın giydirmeleri de bitmiş olacak. Kaba inşaatta işi biraz yavaşlatmamızın sebebi ise mevcut ekiplerimiz artık yoruldu. Bir ekip değişimine gideceğiz. Ancak malum ramazan ayı ve bayram yaklaştı. Bu işin bitiş süresi Mayıs 2015. Ama biz teslim süresini Aralık 2014’te çektik. Şuanda tahsilatlarımızda %50, iş seviyesinde %65 seviyesindeyiz. Bizim işimiz bir görselliktir. İşe en ağır tarafından başladık. A ve B blokları 2 bin metrekare bloklarımız vardı. Şuanda iki blok kaldı ve ikisini toplamı 500-600 metrekare. Vatandaş biran önce projenin bitmesini istiyor. Giydirme cepheler bittiğinde de halk <İş bitti> diyecek. Şu anda birçok ince işçilik var. Kimsenin şüphesi olmasın; projeyi zamanından önce teslim edeceğiz” dedi