Her sağanak yağmurda su altında kalan ve gazeteleri arayarak sıkıntılarını dile getiren İspat Cami Mahallesi Sanayi Caddesi sakinleri, Keşan Belediyesi yetkililerine seslenerek Hizmet için sıra bize ne zaman gelecek?” diye sordu.

KIŞIN ÇAMUR YAZIN TOZ

 Caddenin Tugay Kantini yakınlarında ikamet eden vatandaşlar, yolun, kışın çamurdan, ilkbaharda da yağmurda oluşan ve adeta gölü andıran su birikintisinden geçilemez hale geldiğini dile getirerek, yazın ise tozdan bir türlü kurtulamadıklarını söyledi.


DUYAR: SIRA BİZE NE ZAMAN GELECEK

Cadde üzerindeki yeni yapılardan biri olan Yılmaz Şener Apartmanı’nın Yöneticisi Şerif Duyar, Keşan’daki çoğu yolu yenilemekle uğraşan Keşan Belediyesi’nin Sanayi Caddesi’yle ne zaman ilgileneceğini sordu.

Geçen yıl, çamuru engellemek için apartmanın bütçeyle binanın önüne mıcır döktürdüğünü aktaran Duyar, İnsanlar, bazen sıkıntılarına imkânları doğrultusunda kendileri çözüm üretmek zorunda kalıyor. Bizler de apartmanımızın önüne çamuru önlemek için mıcır attırdık. Karşımızdaki apartman da ön kısmındaki yola mıcır döktürdü. Ancak çözümümüz kısa vadeli oldu. Artık yolumuzun biran önce yapılmasını istiyoruz. Yetkililerden ilgi bekliyor ve artık sıranın bize gelmesini istiyoruz” diye konuştu.



Şerif Duyar'ın kamerasından Sanayi Caddesinin görünümü