Yenimescit Mahallesi Eski Muhtarı Selahattin Kıyakoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Keşan Belediye Meclisi aday adaylığını geçtiğimiz pazar günü Yenimescit Mahallesi’nde açıkladı.

Kıyakoğlu, yaptığı açıklamada özgeçmişini anlattı ve Keşan Belediye Meclisi üyesi olması halinde “canını ortaya koyacağını” söyledi.

“KENDİMİ GÖREVE HAZIR HİSSEDİYORUM”

Keşan Belediye Meclisi üyeliğine kendisinin hazır hissettiğini dile getiren Selahattin Kıyakoğlu, şunları söyledi: “1956 yılında Yeni Mescit Mahallesi’nde doğdum. 1968 yılında Keşan Zafer İlkokulu’ndna mezun oldum. Daha sonraları babam ve amcam ile işçilik yaptım. Dönemin Cumhuriyet Halk Partisi Dışişleri Bakanı Turan Güneş beni ve ailemi evimde ziyaret etti. Ziyaret kapsamında beni Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmıştır. O yıldan bu yana Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğim devam etmektedir. 30 yıl boyunca dragamanlık mesleği ile uğraştım. 1999 yılında Keşan Yeni Mescit Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koydum ve 1999 yılında muhtar seçildim. 2 dönem muhtarlık yaptım. Belediye Meclisi üyesi seçilmem halinde Keşan’ımızın çıkarları doğrultusunda canımı ortaya koymaya varım. Bu sebeplerle bilgi ve birikimim ile birlikte Belediye Meclisi üyeliği görevine kendimi hazır hissediyorum. Beni bu anlamda destekleyen desteklemeyen tüm partili arkadaşlarıma teşekkür eder ve Cumhuriyet Halk Partisi şemsiyesi altında aday adaylığı için bütün partidaşlarıma başarılar diler saygılar sunarım.”

Açıklamanın ardından yapılan ikramlar ile toplantı sona erdi.