Faaliyetleriyle adını her geçen gün daha fazla duyurmaya başlayan Keşan İzcilik İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü (KİZİK), kamp ve sosyal etkinliklerini, geçen hafta sonu Bursa - Uludağ’da sürdürdü.

15’i üniversite, 69’u lise öğrencisi olmak üzere toplam 84 kişinin katılımıyla Keşan’dan yola çıkan KİZİK izcileri, 18 Şubat Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadyumu’nda yürüyüş ve kamp açılışını yaptı.

Reşat Oyal Kültür Merkezi’ndeki kahvaltının ardından Bursa Hayvanat Bahçesi ve Lunapark’ı gezen izciler, konakladıkları Formback Oteli’nde de termal havuz ve saunadan faydalandıktan sonra, Bursa Merinos Kültür Parkı’nda akşam yemeği yedi.

Aynı gece, otelin salonunda izci eğlencesi gerçekleştiren ekip, 19 Ocak Pazar günü Uludağ’a çıkarak, kayak yaptı ve teleferiğe bindi. Uludağ’da kamp ateşi yakarak sucuk-ekmekle etkinliği noktalayan KİZİK izcileri, Keşan’a döndü.

84 kişilik izci grubuna refakat eden KİZİK Başkanı Ali Milli, yönetim kurulu üyeleri Aysel Milli, Kıymet Mandıra, Musa Demir, denetim kurulu üyesi Onur Bozkurt, İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Orkide Uysal, etkinliğin çok güzel geçtiğini ve sorunsuz olarak tamamlandığını belirterek; KİZİK’in benzer faaliyetleri sürdüreceğini bildirdiler.