Keşan Küçük Sanayi Sitesi (KKSS) esnafı, kanal kazıcı, dozer ve benzeri araçların yaptığı tahribata dikkat çekerek, bu tür araçların esnafa zarar verdiğini ileri sürdü.

Konuyla ilgili olarak dün gazetemize ulaşan okurlarımız, bu tür araçların hem yağışlı hem de kuru havada olumsuzluk yarattığını belirterek, “Bu konuda araçların tamiratını yapan arkadaşımızı da uyardık ama önlem alacağını söylediği halde almadı. Kuru havada bu araçların geçişiyle her yer toz toprak, yağışlı havada ise çamur oluyor. Araç üzerinde ne kadar pislik varsa hepsi bölgeye yayılıyor. Sanayi esnafı olarak da bu tür kirliliğe maruz kalmak istemiyoruz.” dedi.

Esnaf, bu araçların park halinde bulunduğu yeri görüntülememizi de isteyerek, “Gördüğünüz gibi çamur yuvası. Oradan çıkan araçlar bu pisliği etrafa da saçarak gidiyor ya da geliyor. Kuru havada ise her yer toz duman. Herkes ekmek derdinde ama etrafa zarar vermek de hak değil. Bu konuda ilgililerin önlem almasını ve bizi çileden kurtarmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.