HABER MERKEZİ

YABAN TV’nin çok izlenen ve avcıların en sevdiği “Rastgele Ali Birerdinç” programı bu hafta Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde çekildi.

Usta Gazeteci Ali Birerdinç’in hazırlayıp sunduğu “Rastgele Ali Birerdinç” programında 2 yıldır avcıların 8 köpeğini parçalayıp öldüren domuz, bu kez avcıların elinden kurtulamadı.

285 kilo ağırlığındaki dev domuzun yanı sıra, 2 büyük domuz daha avcılar tarafından zararsız hale getirildi.

Sadece bir köylünün 30 dönümlük mısır tarlasının 29 dönümünü talan eden domuzların avlanması köylüleri çok sevindirdi.

Uzunköprü Avcılar Derneği Başkanı Metin Yılmaz, ve yönetim kurulu üyeleri tarafından davet edilen Ali Birerdinç ve avcı arkadaşları, Meşeli ve Paşa ince Devlet avlağında izinli domuz ve tavşan avı yaptı.

İstanbul’dan eski belediye başkanlarından Cemil Seçkin, gazeteci Ferudun Büyükavcı, iş adamları Erdoğan İslamoğlu, Cüneyt Karakuş, mekanik teknisyeni Yüksel Çakır’ın katıldığı domuz postasının haykasının yönetimini Tamer Marangoz yaptı.

Köpekleri katleden dev domuz,  usta avcı olan Cemil Seçkin’in isabetli atışlarından zararsız hale gelirken son vuruşu avcı Cüneyt Karakuş yaptı.

Bu arada Altın Yazı Köyünün kadın muhtarı Özcan Meriç’in uyarısı üzerine köylünün ekinlerine zarar veren domuzlarda avcılar tarafından zararsız hale getirildi.

Av heyecanının doruğa ulaştığı “Rastgele Ali Birerdinç” programı 21 Kasım Salı günü saat 21.00’de YABAN TV’de.

İzleyemeyenler için programın tekrarları Perşembe 12.00, Cuma 16.30, Pazar 12.00’de yine YABAN ekranlarında olacak.