Keşan’a bağlı Küçükdoğanca Köyü yolunun uzun zamandır çok bozuk olduğunu söyleyen sürücüler bu duruma tepki göstererek, yetkilileri göreve davet etti.

Atatürk Parkı’nda bulunan Birlik Taksi durağında çalışan Yüksel Koşan, dün bu konuda yaptığı açıklamada, bu devirde böyle bir köy yolunun bulunmasının Keşan ve Keşan’da görev yapan görevliler için bir utanç kaynağı olduğunu söyledi.

Önceki akşam bir müşterisinin isteği üzerine Küçükdoğanca Köyü’ne gittiğini söyleyen Koşan,Ana yoldan saptıktan sonra 12 kilometrelik köy yolunu nasıl gittiğimi bir Allah bir de ben biliyorum. İrili ufaklı taşları atarak adeta bu köyümüzün yolunu kaderine terk etmişler. Hiçbir yetkilimizin bu köye yolu düşmedi mi ona şaşıyorum. Bir vatandaş olarak yetkililerden bu soruna bir an önce bir çare bulmalarını istiyorum.” diye konuştu.

Koşan, bundan sonra Küçükdoğanca Köyü’ne gitmek için bir müşteri gelse gidip gitmeme konusunda kararsız kalabileceğine de değinerek, “Oraya gideceğime aynı paraya İpsala’ya, Malkara’ya hatta Enez’e bile gitmeye razıyım.” dedi.