İstanbul’a atanan Ercan, Keşan TSO’ya veda ziyaretinde bulundu

 

İstanbul’a tayin edilen KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Edirne Hizmet Mekezi Müdürü Selim Serkan Ercan, dün Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası)’na veda ziyaretinde bulundu.

Saat 11.00 sıralarında Keşan TSO’ya gelen Ercan, Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından ağırlandı.

ERCAN: UMARIM KOSGEB SEKTÖRÜ KEŞAN’DA AYNI HIZLA DEVAM EDER

Ziyarette ilk olarak konuşan Selim Serkan Ercan, verdikleri destekten dolayı Keşan TSO yönetimine teşekkür ederek, şöyle dedi:  

“Bir yılı aşkın süredir yapmış olduğum Edirne’deki müdürlük görevime, gelecek cuma günü itibariyle son veriyorum. Ailevi nedenlerden dolayı İstanbul’da bulunmam gerektiği için görevimi Tekirdağ’dan gelecek arkadaşıma bırakacağım. Bu süre zarfında KOSGEB’nin temsilciliği olarak ve aynı zamanda Keşan TSO’ya merkezimiz vasıtasıyla Keşan’a ve çevresine destekler vermeye çalıştım. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na da hem şahsen hem de kurumu adına çok teşekkür ediyorum. Çünkü her konuda bana çok destek oldu. Umarım bundan sonraki süreçte de KOSGEB sektörü Keşan’da aynı hızla devam eder.”

HELVACIOĞLU: KOSGEB KAZANIMIMIZ ERCAN BEY SAYESİNDE OLDU

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu da Ercan’a teşekkür ederek, “Ben de Keşan’a verdiği hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Samim, yürekten, içten bir duygu ile bize hizmet verdi. KOSGEB temsilciliği kazanımı onun döneminde olduğu için mutlu olduk. Oda olarak KOSGEB kazanımımız Ercan Bey sayesinde oldu. Ben de bundan sonra İstanbul döneminde kendisine başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Öte yandan KOSGEB Edirne Merkez Hizmet Müdürlüğü’ne Bedri Döngel’in atandığı öğrenildi.