SONGÜL KONAR

Haftaiçinde belediyenin aldığı trafik önlemleri kapsamında Eski İtfaiye’deki köy minibüslerinin güzergahının değiştirilmesiyle beraber minibüsler, THK durağını kullanmadılar.

Hem köy araçlarının park yeri hem kahvehane hem de lavaboların bulunduğu bina Belediye yetkililerinin verdiği kararla geçtiğimiz günlerde kapatıldı. Yerine henüz ne yapılacağı bilinmeyen binanın kapatılmasına şoförler ve vatandaşlar tarafından tepki devam ediyor.

ESKİ İTFAİYE KÖY MİNÜBÜS DURAĞINDA SORUNLAR DEVAM EDİYOR

Özellikle cumartesi günleri çok yoğun olan eski itfaiye binasının kullanılmamasının zorluk yarattığını ifade eden vatandaş, “Ben bu hafta ilk defa Keşan’a çıkıyorum. Buranın kapandığını yeni öğrendim. Buradan çayımızı, suyumuzu içebiliyorduk, lavaboları kullanıyorduk şimdi not asılmış ve kapatılmış halde görünce şaşırdım. Bir sürü insan dışarıda oturuyor. Aynı zamanda Türk Hava Kurumu Durağı’ndan da artık köy araçlarına yolcu binemiyor. Hala bilmeyen ve aracını orada bekleyen bir sürü vatandaş var. Trafik yoğunluğunu azaltmaları için alınmış önlem olsa da daha başka önlemler alabilirlerdi. Sorunun bir an önce çözülüp netleşmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.