Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni ilçe başkanı Vedat Koyuncu, dün yaptığı açıklamada yeni yönetim ile yapılacak faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Koyuncu, yerelde iktidar olan bir partinin ilçe başkanı olmanın zorluğunu ve sorumluluğunu bildiğinin altını çizerek, ilçe yönetiminin önümüzdeki yerel seçimler için büyük bir gayret ile çalışmalara devam edeceğini söyledi.

“GÖREVİMİN HAKKINI VERECEĞİM”

Vedat Koyuncu açıklamasının devamında ise ilçe başkanlığı görevine geldikten sonra telefonla ve bizzat gelerek kutlayan herkese teşekkür ederek, şunları söyledi: “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın oylarıyla ve destekleriyle ilçe başkanlığı görevine geldim. Bu büyük bir sorumluluk. 80 bin nüfuslu bir ilçenin, yerelde iktidar olan bir partinin ilçe başkanı olmak çok önemli bir görev. Ayrıca Cumhuriyetten önce kurulmuş bir partinin ilçe başkanı olmak çok gurur verici. Bu göreve layık olmak için uğraşacağım. Bunun için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, tüm partililerimizle birlikte çalışmalar içerisine girip, bu görevin hakkını vereceğiz.

“HER ADAY PARTİYE KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Başkanı aday adayının fazla olmasının partinin zenginliği olduğunu belirten Koyuncu, “Partiye yoğun bir talep var. Aday zenginliğimiz kesinlikle bir kırgınlığa, dargınlığa sebep olmaz. Bu durum partimizi büyütür. Her aday kendi için çalışırken aynı zamanda partimiz için de çalışmış olacak. Bize katkı sağlayacaklar. Bizim bu konuda yönetim kurulunda aldığımız kararlar var. Biz demokrasiye inanan bir partiyiz. Türkiye’nin en batısında olan Keşan’dan farklı bir istek çıkması zaten beklenilmez. Biz kesinlikle üyelerimize, delegelerimize güveniyoruz. Kesinlikle doğru tercihi yapacaklarına inanıyorum. O yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Merkez’de de isteklerimizi sandık yönünde ileteceğiz. Üyelerin, delegelerin fikirlerine önem verilmesi gerektiğini anlatacağız. Ön seçimi, genel merkezimize iletip, o yönde bir görevlendirme yapılmasını isteyeceğiz.” şeklinde konuştu.

“ÜYE SAYIMIZ ARTAYA DEVAM EDİYOR”

Ufuk Kanışkan döneminde CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nın birçok etkinlik gerçekleştirdiğini vurgulayan Vedat Koyuncu, yeni dönemde de bu etkinliklere devam edeceklerini belirterek, “Kesinlikle etkinliklerimizi de devam ettireceğiz. Bunları daha da arttırmamız gerekiyor. Ayrıca köy, mahalle ve belde ziyaretlerimizi de sıklaştıracağız. Vatandaşlarımıza ulaşıp dertlerini dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız. Genel seçimler için yol haritamızı çizmek için fikir alışverişinde bulunacağız. Üye sayımız da her gün artıyor. Her gün yeni kayıtlar oluyor. Üyelerimiz kendi istekleri ve hür iradeleriyle partimize üye oluyorlar.  Biz çalışmalarımızı başarıyla yaptığımız sürece bu partinin üye sayısı da, oyları da her zaman artacaktır ve artmaya devam edecektir.” dedi.

“TESLİM ALDIĞIMIZ BAYRAĞI EN ÜSTE ÇIKARACAĞIZ”

Koyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: “Ben de bu göreve layık olmaya çalışacağım. Daha fazla çalışmamız gerekiyor. CHP çıtayı çok yükseklere çıkarttı. Muhteşem bir heyecan, müthiş bir efor sarffetti. Ben en yakınında olarak bunlara şahit oldum. Ufuk başkanımız parti için gece gündüz emek verdi. Diğer aramızdan ayrılan yönetim kurulu arkadaşlarımızın da çok büyük emekleri var. Kendilerinin müthiş bir efor sarf ettiklerini gördüm. Partim adına, Keşan adına, şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bizlerin görevi de Ufuk başkanımızdan aldığımız bu bayrağı, daha yükseklere çıkartmak ve CHP’yi Keşan’da daha üst bir seviyeye taşımak olacaktır.”