Hollanda’da yaşayan, Kraliyet Şövalyesi Madalyası sahibi hayırsever Bülent Türker, dün Keşan’a gelerek Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.

Aslen Kırklareli/Vize’li olan, ancak Keşan’da da özellikle engellilere yaptığı katkılarla tanınan ve Hollanda’da, “40 Yılın En İyi Yürekli İnsanı” ünvanına da sahip olan Türker, saat 11.45 sıralarında gerçekleşen ziyarette, “Sayın başkanımızla tanışmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdim. Umarım bundan sonra Keşan Belediyesi ile ortak çalışmalarımız olacaktır. Ben sayın başkanımız nezdinde her türlü işbirliğine hazırım. Başkanımızın başarılı çalışmalarını dikkatle takip ediyorum. Pazaryeri Projesi de Keşan için çok önemli bir proje. Bu projenin Keşan’a büyük bir ivme kazandıracağına inanıyorum.” dedi.

Özcan da, Bülent Türker’i çalışmalarından dolayı takip ettiğini ve kendisini tanımaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Sizlerin yaptığı önemli çalışmaları takip ediyoruz. Sizinle tanışmaktan dolayı da mutlu oldum. Bundan böyle Keşan Belediyesi olarak bazı çalışmaları beraber yürütmek isteriz. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Türker ziyareti sırasında Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a Çanakkale ile ilgili kitabını da imzalayarak hediye etti.

Ziyarette Keşan Belediye Meclisi Üyesi Erdoğan Gümülcineli de bulundu.