AYŞİN SEÇİL GEZER

Dün saat 14.15 sıralarında Kudret Kalkan ve beraberindekiler, oda binasında bir araya gelerek 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan genel kurul için adaylık listesini tanıttı.

Mevcut Başkan Kudret Kalkan, katılımcılara ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra şunları söyledi: “Kararını aldığımız bu genel kurulumuzda yapılacak olan seçimlerimizde Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Bildiğiniz üzere 26 Ocak 2014 tarihinde yapmış olduğumuz Genel Kurulumuzdaki seçimlerde değerli oda üyelerimiz bu göreve bizleri uygun görüp görevlendirmişlerdir. Şahsım olarak da bu tarihten bu yana Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığını yürütmekteyim. Daha önceleri kamuda ve basında da belirtmiş olduğumuz gibi hedefimiz her zaman odamızı ve mesleğimizi en iyi yerlere taşımak olmuştur. 26 Ocak 2014’ten bu yana başkanlık yaptığım bu dönemde Yönetim ve Denetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte odamıza bir takım bir şeyler kazandırmak istedik. Aynı zamanda da üyelerimizin bildiği ve yakından da takip ettiği gibi bir takım olumsuzluklarla da mücadele ettik. Tabi ki bizlerde henüz tamamlayamadığımızı düşündüğümüz hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere siz değerli üyelerimizin oyları ile bu göreve tekrar talibiz. 26 Ocak 2014 tarihinden bu yana birlikte görev aldığımız Yönetim ve Denetim Kurulundaki arkadaşlarımızla müzakere ederek almış olduğumuz karar doğrultusunda yeni bir oluşum, heyecan dolu, genç ve dinamik arkadaşlardan kurulu bir liste ile huzurlarınızdayız. Görev aldığımız 4 yıllık bu dönemde mevcut yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarımıza odamıza yaptıkları katkılarından dolayı da ne kadar teşekkür etsek azdır. Değerli üyelerimiz uygun görürde bizleri bu göreve getirirlerse eğer en büyük hedefimizin Yönetim ve Denetim kurulundaki arkadaşlarla bir araya gelerek meslektaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini yerinde ve zamanında tespit edip çözüm bulmak olacağını önemle belirtmek isterim. 07 Ocak 2018 tarihinde yapacağımız Genel Kurulumuzda tüm üyelerimizin katılımını bekler diğer arkadaşlarımıza da başarılar dileriz.”

ARKADAŞLARIN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTEDİK

Şu anki yönetim kurulunda başkan vekili olan görev yapan Abdullah Sönmez de yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Görev aldığımız süre boyunca uyumlu bir şekilde çalıştık. İyi bir dönem geçirdiğimize de inanıyorum. Aslında bir dönem daha göreve devam edebilirdik. Gençlerimizin önünü açmak onlara yol vermek istedik. Türkiye’de çoğu zaman gençlerin önü tıkanıyor. Genç arkadaşlarımız şevkli gördük onun için birçok arkada yaklaşık 1 buçuk yıldır geri çekilmeyi planlıyoruz. Yönetime gerçekten hizmet edecek arkadaşların önünü açmak istedik. Yönetimden ayrılsak da her zaman yeni göreve gelecek arkadaşlarımızın arkasında olacağız. Tecrübelerimizle onlara destek vereceğiz.”

Yapılacak genel kurulda tekrar aday olacak Kudret Kalkan’ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu: Kudret Kalkan, Şener Karakaş, Yıldız Karasulu, Ufuk Küçükyılmaz, Tuğçe Uslu, Murat Atay, Ulaş Şen.                       

Yönetim Kurulu Yedekler: Sezer Gezer, Okan Bulgur, Semra Erkal, Semra Akın, Yunus Öztürk, Tuncay Durmaz.

Denetim Kurulu: Nimet Nalbantoğlu, Caner Yıldırım, Saadet Yörük, Naim Savran, Barış Işık, Murat Yıkılmaz