Keşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Kudret Kalkan, yaptığı açıklamada, yarın yapılacak olan Genel Kurul’a tüm üyeleri davet ederken, bazı konularla ilgili oda üyelerine açıklık getirme zorunluluğu olduğunu söyledi.

Kalkan; yarın Köşk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan genel kurula tüm üyelerin katılması temennisinde bulunarak, yapılacak olan seçimlerin odaya ve üyelere hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra özellikle Oda Başkanı Hasan Temelli’nin kendisi hakkında oda üyelerine söylediği ve oda üyelerini yakından ilgilendiren ‘Pazar istirahati’ konusuna da değinen Kudret Kalkan, kendilerinin bu konuda bir zorlamada bulunmayacaklarını söyledi.

Bu konuyla ilgili ortaya çıkan birtakım dedikoduların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kalkan, “Son günlerde ortaya atılmış olan birtakım söylemlerin ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ile alakalı olmadığını belirtir, bu söylemlerin tarafımızla alakası olmadığını beyan ederim. ‘Pazar istirahati’ ile ilgili tarafımızca bir yaptırım olmayacağını, eğer ki böyle bir durum söz konusu olursa da, genel kurulda üyelerimizin alacağı bir karar olduğunu belirtmeyi uygun gördük. Böyle bir karar başkan ve yönetim kurulunun değil, tam aksine genel kurulundur.  Genel Kurul’da üyeler ne isterlerse, yönetim kurulu bu istekleri uygulamak zorundadır. Bu yanlış anlaşılmış durumu, üyelerimize bildirip, duruma açıklık getirmeyi üzerimize borç bildik.” dedi.