Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, geçtiğimiz Cumartesi gecesi düzenlenen operasyonda 5 kişi kumar oynamak ve oynatmaktan, bir kişi ise ruhsatsız silah taşımaktan gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, İstasyon Mahallesi Birlik Sanayi Sitesi’ndeki alkollü bir eğlence mekanında yaptığı denetimde işyeri çalışanı K.A. (32)’nın üzerinde 7,65 çapında tabanca ile silaha ait 6 adet mermi ele geçirildi. Silah ve mermilere polis tarafından el konulurken, gözaltına alınan K.A. ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. K.A. adli makamlarca hakkında yasal işlem başlatılarak serbest bırakıldı.

KUMAR OYNAYANLARA SUÇÜSTÜ

Öte yandan ekipler aynı gece Yukarı Zaferiye Mahallesi Şube Sokak üzerinde bulunan bir kahvehaneye kumar baskını düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 4 kişiye “Kumar oynamak”tan, işletmeci M.K.’ye ise “Kumar oynamaya yer temin etmek” suçundan haklarından adli işlem başlatıldı. Öte yandan 500 TL para, iskambil kağıtları ve kumar pullarına polis tarafından el konuldu. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, halkın huzuru için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.