HABER MERKEZİ

Törene; AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Tugay Komutanı Piyade Albay Öztürk Mustafa Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Tugay Komutan Yardımcısı P.Alb. Rıza Kılınç, Keşan İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Abdullah Erdoğan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ersin Avcı, daire amirleri, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaş katıldı.
 Protokolün resmi bayramlaşma törenine katılanların bayramını tebrik etmesi ve ikramdan sonra Keşan Kaymakamı Nuri Özder, mikrofona gelerek bir konuşma yaptı.

Özder, “Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst nokta olduğu bayramlardan biri olan Kurban  Bayramının kutlandığına belirterek, “Bu bayramda toplumsal dayanışmamızın, sevgi ve hoşgörünün en güzel örnekleri bayramlarda sergilenir. Halkımızın aileleri ile sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesi dileğiyle tüm hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum.”  dedi.
Resmi bayramlaşmanın ardından protokol mensupları tarafından sırasıyla; Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Keşan Devlet Hastanesine ziyarette bulunuldu ve bayramlaşma yapıldı.